Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciuc Barum - exemplu de incredere!

Cauciuc auto Barum a primit popularitate larg raspandita intre soferi, care tind sa cumpere pneuri de calitate nemaipomenita la un cost atractiv. Produsele acestei marci comerciale se produc aplicind materialul doar de calitate inalta, la fabrici dotate cu utilaj innoit. Fabricantul ofera alegere larga de pneuri de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Cauciucuri de vara Barum

Cauciucurile pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilitatea termica extinsa. Cauciucul datorita tehnologiilor contemporane de productie isi rezerva proprietatile de mobilizare chiar si la temperaturi mari. Acest lucru face posibil marcii comerciale sa vanda bunurile in peste 90 de tari din intreaga lume. Gradul micsorat de galagie e alta caracteristica, ce a fost obtinuta prin crearea designlui simplificat si asimetric a benzii de rulare. Achizitionati acum anvelopele de vara Barum pe site-ul nostru, cu scopul de a aprecia toate avantajele.

Cauciucuri pe sezon de iarna Barum

Compania pentru clima rece a dezvoltat cauciuc Barum de iarna care au o cantitate imensa de avantaje . Trebuie, in principal, de evidentiat miscarea fixa a vehiculului la accelerare si oprire pe drum inzapezit. Modelul individual al benzii de rulare ofera o aderenta de buna calitate pe drum. La fel, modelul benzii reduce aderenta murdariei si a ninsorii . Aiesta este o iesire excelenta pentru a conduce iarna si in situatii dificile. Intentionati sa procurati cauciucuri Barum de iarna? La noi pe site faceti rost de cea mai ampla varietate!

Cauciuc pe tot anul Barum

Fabricantul a reusit sa creeze o posibilitate magnifica pentru sofare pe orice sezon. Aceste cauciucuri se remarca prin caracteristicile lor superbe de sofare pe drumuri umede si uscate, la temperaturi ridicate si mici. Este adaptat pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Principalul avantaj este raportul calitate-cost. Pentru a va asigura de acest lucru, trebuie sa comandati cauciucuri pentru toate anotimpurile ca sa le testati singuri. Suntem siguri ca o sa fiti multumit!

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Barum?

Principalele caracteristici ale anvelopelor de vara Barum includ:

  • control excelent al vehiculului pe suprafete foarte umede
  • parametrii de prindere crescuti
  • performanta crescuta
  • consum redus de combustibil
De ce sa cumparati anvelope de iarna Barum?

Barum s-a impus de mult timp ca un producator de anvelope de incredere. Anvelopele de iarna ale acestui brand se dovedesc perfect in cele mai severe conditii climatice. Iar modelul unic in forma de V imbunatateste tractiunea pe sosea.

Prin ce sunt diferite anvelopele Barum pentru toate anotimpurile de anvelopele de vara si de iarna?

Anvelopele Barum pentru toate anotimpurile au la baza o compozitie chimica unica. Datorita acestui fapt, aceste anvelope sunt perfect adaptate atat conditiilor climatice calde, cat si reci.

Ce alternative exista la brandul Barum?

Printre alte marci, as dori sa mentionez anvelopele urmatorilor producatori:

De asemenea, va recomandam sa va familiarizati cu intreaga lista de anvelope pentru pasageri.

Sus