Filtrul
Latimea openfilter
Inaltimea openfilter
Raza openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelope auto Unwide

Din pacate, produsele de acest brand nu sunt disponibile pe site-ul acum, puteti priviti la variante de la alti producatori

Cauciuc Unwide - bastionul fiabilitatii

Cauciuc auto Unwide a primit popularitate la automobilisti, care prevad sa cumpere anvelope de calitate nemaipomenita la un pret relativ ieftin. Produsele acestui brand se produc aplicind materia prima exclusiv de calitate inalta, la intreprinderi echipate cu utilaj relevant astazi. Compania sugereaza selectie larga de anvelope pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciucuri pe sezonul de vara Unwide

Cauciucurile pe sezonul de vara constata stabilitatea termica extinsa. Cauciucul isi mentine caracteristicile de mobilizare chiar si la temperaturi inalte datorita tehnologiilor actuale de productie . Aiest lucru permite marcii comerciale sa implementeze bunurile in peste 70 de tari din intreaga lume. Alta proprietate este gradul mic de zgomot, care a fost primit prin crearea proiectului moderat si asimetric al benzii de rulare. . Achizitionati acum anvelopele de sezonul de vara Unwide la noi pe site, pentru a aprecia toate avantajele.

Cauciucuri de iarna Unwide

Pe clima rece compania a creat pneuru Unwide pentru iarna ce au multe avantaje. Trebuie, mai intii, de accentuat miscarea fixa a vehiculului la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita. Modelul individual a benzii de rulare asigura o aderenta cu inalta calitate pe drum. Forma benzii la fel reduce aderenta murdariei si a omatului. Aiesta este o solutie grozava pentru a sofa iarna si in conditii extreme. Doriti sa comandati anvelope Unwide pentru iarna? Pe site-ul anvelopele.md faceti rost de cea mai ampla varietate!

Pe tot sezonul pneuri Unwide

Fabricantul a izbutit sa creeze o solutie grozava pentru conducere pe orice perioada. Aceste anvelope se remarca prin caracteristicile lor superbe de conducere pe autostrade ude si uscacioase, la temperaturi ridicate si scazute. Este adaptat pentru folosire urbana si mediu rural. Importantul profit este raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest fapt, este nevoie sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile si sa le testati desinestatator. Suntem convinsi ca veti fi satisfacut!

Sus to-top.png