dd
suns

Pretul: 1 236 MDL

* Preț pentru o unitate
a1

Garantie

- La toate anvelopele achiziționate din magazinul nostru online se oferă o garanție de 2 ani direct de la producător.

 

a1

Livrare

- Livrarea anvelopelor se efectuează gratuit în toată Moldova. - Dacă doriți, este posibilă livrarea de bunuri de la biroul nostru.

 

a1

Achitarea comenzii

- Plata online cu ajutorul unui card bancar la plasarea unei comenzi pe site. - Plata in numerar, direct la primirea mărfurilor. - Plata cu cardul de credit la primirea bunurilor.

 

Latimea: 145/80
Inalitimea: R14
Diametru:
Sezon: Iarna
Model:
Indicele de sarcină: 76 (400kg)
Indicele de viteză: T (190 km/h)
Tara:
Tip transport:
a2
Achitarea online prin intermediul cardului

Când plasați o comandă pe site-ul nostru web, o puteți plăti online folosind cardurile Visa, MasterCard și Maestro.

a4
Achitarea prin cash (pentru persoane fizice)

La livrarea bunurilor, puteți plăti curierului în numerar, în timp ce șoferul expediator vă va oferi o chitanță și o scrisoare de transport. Această metodă de plată este disponibilă numai persoanelor fizice.

a34
Achitarea cu ajutorul cardului bancar

Puteți plăti comanda prin card de credit direct la primirea bunurilor. Plata se face printr-un terminal POS.

a133
Plăți fără numerar (pentru persoane juridice)

Pentru persoanele juridice, este posibil să plătiți bunuri folosind un transfer de bani dintr-un cont bancar sau card bancar.

a123
Ridicarea marfei la oficiile noastre

Dacă doriți, puteți ridica bunurile pe care le-ați comandat prin auto-ridicare de la oficiul nostru. Veți putea evalua personal produsul achiziționat și îl puteți compăra cu alte modele. Pentru mai multe informații, contactați consultanții noștri la +373000000 și aceștia vă vor răspunde la orice întrebare.

a14e
Livrarea pana la usa dumneavoasta

La comanda unui set de anvelope, livrarea se efectuează GRATUIT în orice loc convenabil pentru dvs. La plasarea unei comenzi cu mai puțin de 1000 de lei, livrarea va fi de 50 de lei. Curierul nostru vă va suna în avans pentru a vă informa despre sosirea dumneavoastră.

Garantie standard
Cine stabilește perioada de garanție?

Garanția pentru cauciucurile pentru autoturisme și camioane ușoare, precum și pentru anvelopele pentru vehiculele cu tracțiune integrală, este de 2 ani de la data cumpărării. Se aplică oricărui model de anvelopă, garantând înlocuirea în cazul unui defect de fabricație. Dacă anvelopa a fost reparată, și nu există nicio chitanță, a avut loc o instalare și o funcționare incorectă a anvelopelor, garanția nu se aplică.

Anvelopele auto sunt garantate direct de la producător. Toate mărcile și modelele de anvelope sunt garantate timp de doi ani, iar pentru anvelopele mărcii Lassa - 5 ani. Pentru informații mai precise cu privire la garanția pentru anvelope, vă rugăm să contactați managerii noștri care vor fi bucuroși să răspundă la orice întrebare care vă interesează.

Ce include serviciul de garantie ?

Când se constată un defect de fabricație, serviciul de garanție vă oferă mai multe opțiuni. În primul rând, este eliminarea defectelor într-un service auto specializat. În al doilea rând, posibilitatea de a schimba cu un produs similar fără a fi nevoie de plată suplimentară. De asemenea, puteți alege opțiunea de a schimba anvelopele cu cele similare cu o suprataxă sau de a primi o rambursare pe contul dvs. personal în timp ce returnați produsul achiziționat.