Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Brand
Latimea
Inaltimea
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cumpara anvelope cu caracteristici R15 in Republica Moldova

O alegere minunata de anvelope de marca de la fabrice populare, gasiti in catalogul nostru online. Anvelope auto de dimensiunea potrivita pentru automobilul Dvs gasiti in catalogul nostru online. Va satisfacem in plus cu gama sortimentului si cu un cost acceptabil.

Cum sa cititi marcajele formatului anvelopelor?

Pe partea laterala a anvelopei este un numar anumit de cifre si litere. Acesta include toate informatiile despre anvelopa. Exista 3 cantitati cele mai importante care toti proprietarii de vehicul trebuie sa le priceapa:raza, latimea si diametrul.

Luati in cont cauciucul cu parametri - R15:

  • I valoare este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A doua valoare este proportionalitatea anvelopei. Aceasta marime indica relatia intre indelungarea profilului si latimea ca procente.
  • R - Multi proprietari de vehicul considera in mod incorect ca, acest simbol constituie raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope de masina care are un cordon radial.
  • Numarul dupa R e desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti dimensiunea potrivita?

In certificatul tehnic a automobilului exista un formular cu elemente anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest formular poate fi obtinut si din anvelopele disponibile pe masina. Daca intampinati probleme in selectare sau posedati nevoie de informatii adaugatoare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor ajuta sa selctati optiunea cea mai acceptabila. Oferim exclusiv produse de calitate inalta.

Sus