Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Latimea openfilter
Inaltimea openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice proprietar de masina intelege ca, de dragul unui control favorabil, sunt necesare anvelope excelente. Pentru a selecta cu precizie cauciucuri R15, trebuie sa intelegeti multe caracteristici importante, de exemplu: valoarea vitezei sau fiabilitatea. Timpul de aplicare este un element foarte important. Anvelopele care nu se potrivesc cu vremea pot provoca un accident! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna R15?

Anvelope de vara R15

La noi, de obicei, anvelopele sunt schimbate in primavara. Clima, de regula, arata 8 °C sau mai mult. Anvelope R15 pentru vara sunt dotate cu o abundenta de proprietati, se potrivesc conditiilor meteorologice din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru tradeaza deceleratia rapida automata. 
  2. Controlabilitate ridicata. O astfel de proprietate poate rezolva o situatie dificila de pe drum. Cu cat pantele raspund mai bine la actiunile proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si mai precis, cat de bine sunt adaptate anvelopele pentru a calatori pe suprafete foarte umede.

Teritoriul nostru este cauzat de o cantitate uriasa de precipitatii in timpul verii, asa ca aceasta caracteristica este important de luat in considerare.

Anvelope de iarna R15

In aceasta perioada, temperatura scade sub 5 °C, este necesara schimbarea anvelopelor pentru sezonul de iarna. Anvelope de iarna R15 sunt un compus chimic special. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea la frig extrem. Internet magazinul nostru aduce produse cu cei mai buni parametri si anume:

  1. Model incastrat. Un profil similar are capacitatea de a curata murdaria. In plus, se descurca grozav pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Functionare pe termen lung. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest moment se datoreaza faptului ca compozitia consta din produse de la producatori cunoscuti!

Pentru o conducere fiabila iarna, trebuie sa comandati cauciucuri de iarna R15!

Cauciucuri R15 pentru orice vreme

In ciuda conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile R15 nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti contin optiuni de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii celui de-al doilea set de roti, caz in care este posibil sa se opereze doar una. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru orice vreme R15, sunati la un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png