Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Brand
Latimea
Inaltimea
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cumpara anvelope auto cu elemente R16 in Chisinau

O gama incredibila de anvelope pentru automobil de marca de la producatori renumite, vedeti in magazinul nostru online. In magazinul nostru veti gasi anvelope auto cu proportia potrivita exact pentru autovehiculul Dvs . Va intilnim in plus cu bogatia sortimentului si cu un pret atragator.

Cum sa cititi valorile dimensiunilor anvelopelor auto?

Pe partea laterala a anvelopei puteti vedea un numar mic de semne si litere. Acesta contine intregul certificat despre cauciuc. Sunt 3 cantitati cele mai esentiale care toti proprietarii de autovehicul trebuie sa le inteleaga:raza, latimea si diametrul.

Luati in considerare anvelopele cu valorile - R16:

  • 1 denumire e latimea anvelopei in milimetri.
  • A II denumire e profilul anvelopei. Aceasta dimensiune indica relatia dintre indelungarea profilului si diametru ca procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor socotesc in mod eronat ca, acest simbol marcheaza raza. Acesta e parametrul unei anvelope auto ce are un cordon radial.
  • Cifra dupa R - valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa decideti dimensiunea potrivita?

In actul tehnic a automobilului este un formular cu parametrii anvelopei pentru autovehiculul Dvs. Acest formular poate fi luat si din anvelopele instalate pe automobil. Daca intampinati greutati in alegere sau posedati nevoie de informatii suplimentare, puteti contacta mesterii nostri. Ei va vor ajuta sa cumparati optiunea cea mai acceptabila. Oferim doar produse originale.

Sus