Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Latimea openfilter
Inaltimea openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice proprietar de masina este constient ca sunt necesare anvelope excelente pentru o calatorie favorabila. Pentru alegerea corecta a cauciucuri R16, ar trebui sa cunoasteti o multime de parametri importanti, si anume: indicele de ritm si forta. Sezonalitatea este un punct foarte important. Anvelopele nepotrivite pentru clima pot duce la o coliziune pe drum! Ce diferentiaza cauciucuri all-season, iarna si vara R16?

Anvelope R16 pentru vara

Anvelopele sunt schimbate in mod obisnuit in Moldova spre sfarsitul primaverii. Vremea este de obicei in regiunea de 7 °C si peste. Anvelopele de vara R16 au o multime de parametri, ele corespund climei din Moldova:

  1. Aderenta excelenta la uscat. Ofera oprire automata a trasnetului.
  2. Management de incredere. Acest parametru poate rezolva o situatie dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile soferului, cu atat calatoria va fi mai sigura.
  3. Acvaplanare excelenta. Si mai precis, modul in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Zona noastra se remarca printr-o cantitate mare de ploi abundente in timpul verii, drept urmare aceasta caracteristica este important de luat in considerare.

Anvelope de iarna R16

In momentul in care temperatura scade sub cinci grade, este important sa inlocuiti anvelopele cu cele de iarna. Anvelope de iarna R16 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Va permite sa pastrati proprietatile la frig. Internet magazinul nostru ofera produse cu parametri buni precum:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest tip are capacitatea de a se autocurata de murdarie. De asemenea, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durabilitate. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la furnizori globali!

Pentru a conduce fiabil in timpul iernii, trebuie sa achizitionati anvelope de iarna R16!

Cauciucuri R16 pentru orice vreme

Contrar scepticismului, cauciucuri pentru toate anotimpurile R16 nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. De obicei sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti combina caracteristicile de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar unul. In cazul in care doriti sa comandati patine R16 pentru orice vreme, sunati la operatorul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png