Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Brand
Latimea
Inaltimea
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Achizitioneaza anvelope auto cu format R17 in Republica Moldova

Magazinul nostru online ofera o alegere impresionanta de anvelope pentru masina de marca de la fabrice de incredere . Anvelope de proportia potrivita exact pentru automobilul Dvs gasiti la noi pe site. Va satisfacem in plus cu multimea sortimentului si cu un pret acceptabil.

Cum sa cititi marcajele de dimensiune anvelopelor?

Pe partea laterala a anvelopei se observa un numar mic de semne si litere. Acesta contine intregul certificat despre anvelopa. Sunt trei parametri cei mai semnificativi care absolut toti soferii ar trebui sa le inteleaga:latimea, diametrul si raza.

Luati in considerare anvelopele cu valorile - R17:

  • I denumire este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 denumire este profilul anvelopei. Aceasta marime indica legatura dintre lungimea profilului si latimea in procente.
  • R - Marea majoritate a proprietarilor de vehicul socotesc in mod incorect ca, acest simbol inseamna raza. Acesta este caracteristica unei anvelope auto care are un cordon radiar.
  • Cifra de dupa R - desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa decideti parametrul necesar?

In actul tehnic a masinei exista un act cu componentele anvelopei pentru automobilul Dvs. Acest act poate fi primit si din cauciucurile disponibile pe transportul rutier. Daca intampinati greutati in selectare sau posedati nevoie de referinte suplimentare, puteti contacta mesterii nostri. Ei va vor ajuta sa cumparati varianta cea mai optima. Oferim intotdeauna produse originale.

Sus