Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Latimea openfilter
Inaltimea openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice pasionat de masini stie ca pentru o calatorie favorabila este nevoie de anvelope de calitate. Pentru a comanda corect cauciucuri R17, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Timpul de aplicare este destul de important. Nepotrivirea anvelopelor poate duce la accidente! Care este diferenta dintre cauciucuri all-season, de vara si de iarna R17?

Anvelope vara R17

In regiunea noastra, este traditional schimbarea anvelopelor cand vine primavara. Temperatura este de obicei in regiunea de 7 grade sau mai mult. Anvelopele vara R17 au o multime de parametri, indeplinesc vremea din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ce face ca o masina sa fie oprita in siguranta?
  2. Controlul confortului. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar la actiunile soferului, cu atat calatoria va fi mai favorabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Adica, masura in care anvelopele sunt reglate pentru a calatori pe suprafete umede.

Regiunea noastra se remarca printr-o cantitate mare de precipitatii abundente in timpul verii, din acest motiv, aceste proprietati ar trebui luate in considerare.

Anvelope iarna R17

Deoarece temperatura scade sub 5 °C, este important sa inlocuiti patinele cu cele de iarna. Anvelopele iarna R17 este o compozitie chimica speciala. Va permite sa salvati parametrii cand este rece. Magazinul nostru comercializeaza produse cu cele mai bune caracteristici si anume:

  1. Model incastrat. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata pentru siguranta. 
  3. Functionare pe termen lung. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la producatori de incredere!

Pentru a conduce in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati cauciucuri iarna R17!

Cauciucuri R17 tot sezonul

In ciuda scepticismului, anvelopele pentru orice vreme R17 nu sunt facute sa se miste pe tot parcursul anului. Ei fac fata bine indicatorilor in intervalul de la -7 la +10 °C. Adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin parametri de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema intretinerii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa se opereze doar unul. Daca doriti sa cumparati cauciucuri pentru orice vreme R17, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png