Indreptarea jantelor

La masina pot aparea diferite probleme, cum ar fi jantele deformate. Cine dintre soferi nu a auzit vreodata brusc un sunet necunoscut in timp ce conducea? Aceasta inseamna ca este timpul de inspectat vehiculul. Iar noroc real poate fi numit un astfel de tip de serviciu tehnic precum indreptarea jantelor la Chisinau prin intermediul companiei Anvelopele.md.

Aceasta problema este destul de comuna. Dar un adevarat specialist nu va spune niciodata ca trebuie sa mergeti si sa cumperati urgent roti noi. Dimpotriva, el va va sfatui sa reparati pe cele vechi. Intr-adevar, dupa indreptarea jantei masinii la un pret accesibil, rotile pot arata ca noi.

Profilul din otel este adesea pus in ordine folosind un ciocan obisnuit. Cu toate acestea, aceasta metoda nu este intotdeauna eficienta. Doar zonele in care anvelopa si janta sunt in contact pot fi reparate. Astazi, soferii de sine statator indreapta jantele indoite. Dar nu merita de facut acest lucru. Astfel vehiculul dvs. se poate defecta complet. Cel mai bine este sa indreptati corect jantele intr-un centru auto.

Daca ignorati faptul ca obada este indoita, urmatorul impact poate duce la deteriorari mai grave.

Indreptarea jantei (preturile sunt afisate aici) este prerogativa profesionistilor special instruiti. Anvelopele.md este gata sa va ajute in aceasta privinta. Aceasta a acumulat o experienta bogata si isi imbunatateste constant abilitatile in indreptarea jantelor, la cele mai accesibile preturi. Una dintre realizarile importante ale companiei noastre este recunostinta a mii de clienti pentru munca excelenta.

Indreptarea jantelor
Indreptarea jantelor

Reconditionarea jantelor

Starea tehnica generala a automobilelor se imbunatateste in fiecare an. In mod logic, relevanta si popularitatea unui astfel de serviciu ca reconditionarea jantelor in apropiere ar trebui sa devina mai putin solicitat. Cu toate acestea, in realitate, este exact invers. La urma urmei, chiar si in timpul unei conduceri atente are loc uzura treptata a rotilor.

Proprietarii de autoturisme din Moldova au nevoie tot mai mult de reconditionarea jantelor forjate sau din aliaj. Cele mai frecvente motive pentru deteriorarea acestora este cresterea constanta a numarului de masini si starea proasta a drumurilor.

Aveti probleme? Anvelopele.md va va ajuta sa le rezolvati!

Rularea jantelor

Jantele pot fi deteriorate din diverse motive. Roata poate cadea intr-o gropa. Acest lucru se intampla adesea din cauza unei lovituri. Este clar ca exteriorul masinii in astfel de cazuri se deterioreaza semnificativ, iar conducerea devine riscanta. De aceea este recomandat sa comandati rapid rularea jantelor.

Defectele sunt rareori vizibile cu ochiul liber. Dar un volan care tremura in timpul conducerii este un semnal clar ca rularea jantelor a devenit inevitabila.

Toate piesele pot fi restaurate, indiferent cat de grav sunt deteriorate. Singurele exceptii sunt structurile rupte. In acest caz, rularea jantelor de fier nu este posibila.

La Anvelopele.md, oricine are nevoie poate beneficia de o tehnologie eficienta de restaurare. Vorbim despre rularea profesionala a jantelor de otel si monobloc la Chisinau. Datorita acestei proceduri, vehiculele revin la caracteristicile lor anterioare de conducere.

Repararea jantelor

Nimic nu este etern in natura. Chiar si metalul se deterioreaza. Rotile masinilor nu fac exceptie in acest context. In Republica noastra, suprafata drumurilor nu este uniforma peste tot - principalul factor care afecteaza jantele auto. Prin urmare, toti proprietarii auto se confrunta odata cu necesitatea repararii jantelor din aliaj in Moldova.

Este foarte important de gasit specialisti care sa nu dezamageasca. Angajatii Anvelopele.md sunt cei potriviti, deoarece se pricep foarte bine in reparatia jantelor de titan si a altor tipuri de jante!

Lucram la un nivel profesional ridicat si respectam toate standardele tehnologice. Reparatiile vor fi finalizate la timp si, ceea ce este deosebit de important, destul de ieftin. Indreptarea jantelor in Chisinau poate duce efectiv la eliminarea defectelor. Aceasta inseamna ca puteti continua sa calatoriti fara teama pentru propria siguranta! Contactati centrul nostru auto! Va asteptam!