Livrarea anvelope

Cumpararea anvelopelor la noi este mult mai rapida si mai confortabila!

Stiti exact ce anvelope doriti sa cumparati, dar nu aveti nici decum timp sa mergeti la un centru pentru anvelope? Sau folosesti acelasi model de mult timp, dar s-au uzat deja si nu ai chef sa pleci dupa altele noi? Exista o solutie - livrarea anvelopelor rapida, simpla si fara probleme de la anvelopele.md. Livram anvelopele achizitionate oriunde in Republica Moldova. Oriunde v-ati afla, la Chisinau, in mediul rural sau intr-o alta localitate a tarii, anvelopele dvs. vor ajunge in intregime si siguranta. Efectuati o achizitie, indicati adresa si anvelopele sunt deja in drum spre dvs. Pentru a obtine cea mai buna experienta de livrare a anvelopelor, curierul nostru va informeaza in avans cu privire la ora aproximativa a sosirii sale. De asemenea, daca este necesar, aveti posibilitatea sa schimbati adresa la care este necesara livrarea, in timp ce se poate schimba si ora sosirii soferului

Livrarea anvelope
Livrarea anvelope

Livrare prin Chisinau

Cand cumparati anvelope de pe site-ul nostru web, puteti utiliza serviciul de livrare gratuita a acestora chiar la intrare. Nu mai trebuie sa incercati sa le introduceti in portbagaj sau pe bancheta din spate. Un singur apel va va ajuta sa scapati de toate aceste probleme. Daca aveti dificultati in efectuarea unei achizitii, consultantii nostri va vor raspunde cu placere la intrebari si va vor ajuta sa comandati un serviciu de livrare a cauciucurilor auto. Adresa trebuie specificata in mod special, astfel incat curierul sa nu circule in jurul zonei in cautarea locului in care sa va aduca anvelopele. In plus pe langa livrare, puteti comanda imediat serviciul de montare a anvelopelor, deoarece montajul nostru la fata locului va va „transforma” rapid si eficient masina, oriunde va aflati. In Chisinau, anvelopele sunt livrate in aceeasi zi in decurs de o ora, ora poate varia in functie de ora zilei si de blocajele de trafic. Cel mai important avantaj este transportul gratuit absolut, atunci cand cumparati un set intreg de anvelope.

Livrare prin Moldova

Locuiti in oras sau in afara Chisinaului si doriti sa cumparati cauciucuri cu livrarea in Chisinau, in Moldova, dar nu exista un singur centru bun de anvelope in apropiere? Atunci ati gasit locul cel mai potrivit, pentru ca livram anvelope nu numai in capitala, ci si in orice punct din Republica Moldova. Comanda anvelope cu livrarea in Chisinau si in toata Moldova. Asigurati-va ca indicati adresa cat mai corect posibil, astfel incat soferul sa va poata gasi fara probleme. Ora sosirii curierului cu anvelopele pe care le-ati achizitionat depinde de distanta pana la localitate, dar de obicei nu depaseste 2-3 ore pentru cele mai indepartate puncte. La cumpararea unui set de anvelope, livrarea este gratuita. Daca doriti sa primiti informatii mai detaliate, aveti intrebari sau doriti sa plasati o comanda, sunati in serviciul nostru si comandati livrarea anvelopelor prin Chisinau si prin Moldova la +37368257576 si consultantii nostri va vor ajuta cu siguranta sa rezolvati orice problema.

Plata comenzii

Atunci cand cumparati anvelope pentru o masina, plata se poate face in doua moduri - in numerar, la primirea comenzii sau fara numerar folosind un card bancar.

 

Avantajele serviciului nostru:

  • Livrarea se efectueaza in Chisinau si in toate punctele Republicii Moldova;
  • Livrare gratuita oriunde in tara;
  • Acceptarea prompta a comenzii si livrarea rapida;
  • Servicii convenabile, consultanti receptivi si competenti;
  • Comanda dvs. este livrata in maxima intregime si siguranta;
  • Posibilitatea de plati in numerar si fara numerar.