Pornirea masinii

Acumulatorul s-a descarcat si va grabiti spre o intalnire importanta? Alimentarea unei masini in Chisinau si Moldova este solutia ideala pentru dvs.

Concomitent cu sosirea vremii reci severe, soferii se confrunta cu un numar mare de probleme diferite. Si drumurile inghetate nu e singura problema, dar pornirea masinii dimineata, dupa ce a fost frig toata noaptea, nu este o sarcina usoara. Dar nu doar temperaturile reci fac necesara incalzirea masinii. Exista situatii in care ati uitat sa opriti farurile si au ars toata noaptea sau ati lasat radioul aprins, iar acum nu puteti ajunge la serviciu sau sa va duceti copiii la scoala. Si se pare ca incalzirea motorului - nu este o chestiune atat de dificila, l-ati intrebat pe un vecin care pornise deja masina si gata. Dar, inainte de a apela la un prieten, ar trebui sa stiti mai multi factori, ignorand care pot duce la consecinte negative:

1. Daca masina nu functioneaza corect, alimentarea masinii este imposibila. Daca sunteti sigur ca toate cablurile si motorul in sine sunt in stare buna, bine, dar daca nu, actiunile dvs. pot duce la descarcarea acumulatorului soferului care va ajuta. Daca mirositi benzina sau arsura in timp ce incercati sa porniti masina, trebuie sa contactati imediat un specialist.

2. Este interzis sa incalziti o masina de la acumulatorul altei masini, daca exista o diferenta mare in volumul motorului. Daca incercati sa incarcati o masina cu un motor mai puternic, cel mai probabil veti descarca si acumulatorul celui ce va ajuta.

3. Din paragraful anterior, rezulta, de asemenea, ca este interzisa alimentarea automobilelor, care sunt alimentate cu diferite tipuri de combustibil. Motoarele pe diesel au un curent mai mare decat cele pe benzina.

4. Daca inghetul este prea puternic, incalzirea este imposibila.

5. Nu incalziti o masina de la vehiculele electrice.

Pentru a evita intrarea intr-o situatie neplacuta si pentru a nu strica motorul masinii dvs., cea mai buna solutie ar fi sa va adresati specialistilor pentru ajutor. Anvelopele.md este o echipa de muncitori cu experienta care vor fi bucurosi sa va ajute intr-o astfel de situatie si sa evite consecintele nefaste. Ati intarziat la serviciu, aranjati o intalnire importanta, va grabiti la o intalnire, un singur apel si suntem deja in drum sa va ajutam.

Pornirea masinii
Pornirea masinii

Avantajele serviciului nostru:

  • Mobilitate. Venim in orice loc care aveti nevoie, Chisinau, Balti, Rezina si orice alta localitate din Republica Moldova este deservita de serviciul nostru.
  • Profesionalism. In plus fata de alimentarea acumulatorului, in cazul unei probleme cu masina, echipa noastra are orice echipament posibil necesar pentru depanarea sau repararea oricarei piese.
  • Disponibilitate financiara. Compania noastra ofera cele mai accesibile preturi de pe piata moldoveneasca, astfel incat fiecare sofer sa ne poata contacta cu incredere.