Ajutor la alegerea unei masini

Pret: din 300 lei

Selectarea unei masini uzate nu este adesea o sarcina usoara. La urma urmei, este extrem de important sa se evalueze nu numai aspectul automobilului, ci si starea interiorului acestuia. In plus, inainte de a cumpara, trebuie sa cunoasteti intreaga istorie a vehiculului. Numai un specialist cu experienta poate face acest lucru. Cele mai periculoase cazuri de inselare a unui client sunt: incercarea de a vinde o masina care este furata sau dupa un accident de circulatie. Pentru a nu cadea in carligul escrocilor, cel mai bine este sa aveti incredere in profesionisti. Atunci cand cumparati o masina la cheie serviciile unui expert auto va vor permite sa evitati multe situatii neplacute si pierderi financiare. Specialistul va verifica vehiculul in diverse baze de date: pentru furturi, accidente, executori judecatoresti si amenzi. De asemenea, va afla si alte informatii importante: daca exista restrictii in ceea ce priveste actiunile de inregistrare, garantii si imprumuturi. Masurile luate vor asigura achizitia si nu vor permite nimic sa umbreasca tranzactia.

Ajutor la alegerea unei masini in Moldova

Cum sa nu cadeti in mainile escrocilor

Angajatii nostri vor analiza pe deplin toate problemele si vor face cooperarea in siguranta. Auto selectare Chisinau unei masini la cheie este o sarcina complexa. Angajatii cu experienta vor determina starea tehnica a masinii. Specialistul se va deplasa in orice punct din Chisinau si Moldova, unde este necesara evaluarea autovehiculului.Dupa o inspectie vizuala obligatorie, diagnosticarea corpului va fi efectuata folosind echipamente speciale. Acest lucru va va permite sa aflati daca masina a fost implicata in accidente de circulatie. De asemenea, va fi efectuata o diagnosticare profesionala a motorului, timp in care se va dezvalui nivelul de uzura a acestuia. Expertul va verifica toate sistemele masinii, inclusiv cu ajutorul diagnosticarii computerizate. Se va stabili si kilometrajul exact al automobilului. Etapa obligatorie - un test drive.

Ce includ serviciile noastre?

In timpul inspectiei, expertul nostru va afla, daca costul masinii este prea mare. Pentru a evita problemele, veti avea nevoie de asistenta calificata in achizitionarea unei masini. La urma urmei, adesea in spatele luciului exterior al masinii se ascunde umplutura imperfecta. Deoarece inainte de vanzare, proprietarii se limiteaza la reparatii cosmetice si la mascarea defectelor evidente. O astfel de masina aparent functionala si frumoasa va incepe foarte repede sa aduca probleme proprietarului sau. Defectiuni frecvente, vizite la statia de service si cheltuieli constante pentru automobil vor deveni norma.

Expertii nostri va vor ajuta sa evitati frauda in toate etapele verificarii si achizitionarii unei masini. Specialistii cu experienta se vor ocupa de toate intrebarile legate de alegerea unei masini la cheie. Vom rezolva orice probleme: de la gasirea unei masini adecvate la verificarea legala si inregistrarea tuturor documentelor.

Sfaturile profesionale privind auto selectare autoturismelor sunt necesare nu numai in cazul achizitionarii de vehicule uzate. O viziune experta este, de asemenea, indispensabila atunci cand cumparati o masina noua. Acest lucru va fi necesar pentru a evita cumpararea de vehicule cu defecte de fabricatie. Daca decideti sa va vindeti masina, un specialist va va ajuta sa o pregatiti corespunzator. Daca automobilul a suferit un accident, expertul auto va evalua prejudiciul cauzat.

Angajatii nostri calificati garanteaza calitatea muncii si rezultate excelente.

Inregistrarea serviciului
Ai nevoie de sfaturi pentru alegerea unei masini? Ai nevoie de sfaturi pentru alegerea unei masini?

Anvelopele.md ofera asistenta in alegerea unui autoturism. Daca nu sunteti foarte implicat in subiectele de transport si aveti nevoie de sfaturi inainte de a cumpara o masina, apelati la serviciul nostru - veti fi multumit!

Cum pot comanda acest serviciu de la tine? Cum pot comanda acest serviciu de la tine?

Pentru a comanda asistenta in alegerea masinii, puteti completa o aplicatie pe site-ul nostru sau puteti forma la telefon + 373 60 337 037. Avem servicii de cea mai inalta calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova. In plus, oferim si servicii de selectie a anvelopelor pentru masina.

Ce include serviciul dumneavoastra? Ce include serviciul dumneavoastra?

Ne asumam intreaga responsabilitate pentru tranzactia pentru achizitionarea unei masini, efectuam diagnostice tehnice si informatice, pregatim si intocmim toate documentele necesare, analizam preturile medii de pe piata, verificam daca masina este pe deplin adecvata pentru functionarea ulterioara.

Ce altceva va poate oferi service-ul auto? Ce altceva va poate oferi service-ul auto?

Gama noastra de servicii include si:

  • depozitare temporara a anvelopelor
  • vulcanizare mobila
  • realimentare in afara amplasamentului
  • schimbarea anvelopelor sezoniere
  • prestarea de servicii in caz de accident
  • asistenta rutiera
  • iluminarea bateriei
  • repararea anvelopelor perforate
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png