Vezi toate serviciile

Ajutor la alegerea unei masini

Pret: din 300 lei

Desigur, verificarea starii unei masini nu este o sarcina usoara. Daca trebuie sa cumparati o masina uzata, ar trebui sa fiti foarte atenti. Nu fiecare persoana este capabila sa vada instantaneu „capcanele”acesteia. Costurile supraevaluate, defectele atent ascunse dupa accident si amenzile neplatite sunt realitatea dura.

Compania noastra efectueaza auto selectare in Chisinau. Datorita eforturilor personalului Anvelopele.md, fiecare client va fi la curent cu toate detaliile viitoarei tranzactii. Va vom oferi ajutor profesional la alegerea unei masini. Drept urmare, veti avea la dispozitie modelul care va place.

Diagnosticarea completa a vehiculului, executarea tuturor documentelor necesare si efectuarea unei achizitii sigure - toate acestea sunt posibile! Comandati serviciul de ajutor in cautarea unei masini chiar aici.

Auto selectarea pentru cumparare

Doriti sa alegeti o masina uzata? Cele mai frecvente probleme cu care se confrunta oamenii in aceasta situatie sunt pericolul de a pierde timp si bani.

Intr-adevar, problema achizitionarii unei masini are o anumita asemanare cu o loterie. Merita riscul? Desigur ca nu! Cel mai bine este sa va incredintati evaluarea masinii inainte de a o cumpara, unei persoane special pregatite. Compania Anvelopele va gasi o varianta buna pentru dvs.!

Cautam vehicule pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Selectarea unei masini conform parametrilor specificati se efectueaza la cel mai inalt nivel profesional.

Compania noastra are o reputatie excelenta, deoarece ofera:

  • 100% garantie si responsabilitate.
  • Lipsa de taxe si plati ascunse.
  • Experienta extinsa de munca de succes in diagnosticarea unei masini inainte de cumparare.

Evaluarea vehiculului

Aveti nevoie de ajutor pentru a evalua valoarea de piata a unei masini? Desigur, nu se poate de facut acest lucru de unul singur. La urma urmei, putini oameni au calificarile adecvate pentru a face o treaba atat de dificila.

Compania Anvelopele.md, prin eforturile personalului sau instruit, verifica starea tehnica a masinii. Munca noastra a fost apreciata de sute de clienti multumiti. Evaluarea masinii este efectuata de noi la Chisinau la un cost foarte accesibil si cu o abordare competenta!

Evaluare auto pentru vanzare

Are toata lumea posibilitatea de a-si evalua masina la adevarata sa valoare? Practica arata ca nu. Si nu toata lumea acorda o importanta deosebita acestui lucru. Pentru a nu calcula gresit, utilizati serviciul de evaluare a masinilor pentru vanzare.

In centrul nostru auto veti fi scutiti de riscul de a pierde o suma mare de bani. De asemenea, datorita evaluarii la timp a valorii de piata a masinii nu va trebui sa asteptati clienti mult timp.

Tot ceea ce trebuie sa faca clientul este sa contacteze personalul amabil a Anvelopele si sa descrie situatia in detaliu. Vom face totul singuri si la cel mai inalt nivel! Rezultatul unei evaluari de prima clasa a valorii vehiculului pentru vanzare va avea ca rezultat un parteneriat reciproc avantajos.

Inregistrarea serviciului
Ai nevoie de sfaturi pentru alegerea unei masini?

Anvelopele.md ofera asistenta in alegerea unui autoturism. Daca nu sunteti foarte implicat in subiectele de transport si aveti nevoie de sfaturi inainte de a cumpara o masina, apelati la serviciul nostru - veti fi multumit!

Cum pot comanda acest serviciu de la tine?

Pentru a comanda asistenta in alegerea masinii, puteti completa o aplicatie pe site-ul nostru sau puteti forma la telefon + 373 60 337 037. Avem servicii de cea mai inalta calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova. In plus, oferim si servicii de selectie a anvelopelor pentru masina.

Ce include serviciul dumneavoastra?

Ne asumam intreaga responsabilitate pentru tranzactia pentru achizitionarea unei masini, efectuam diagnostice tehnice si informatice, pregatim si intocmim toate documentele necesare, analizam preturile medii de pe piata, verificam daca masina este pe deplin adecvata pentru functionarea ulterioara.

Sus