Vopsirea manerului de schimbare a vitezelor a automobilului

Manerul cutiei de viteze este una dintre cele mai frecvent utilizate piese ale masinii dumneavoastra. Este partea pe care o utilizati pentru a schimba vitezele si este supusa in mod constant uzurii. In timp, vopseaua de pe maneta schimbatorului de viteze incepe sa se crape, sa se decoloreze sau chiar sa se dezlipeasca complet. Acest lucru ii confera masinii dvs. un aspect vechi si invechit si poate face, de asemenea, dificila strangerea manetei.

Ce este vopsirea butonului cutiei de viteze si de ce aveti nevoie de ea?

Vopsirea butonului schimbatorului de viteze este o modalitate usoara si accesibila de a da un aspect nou interiorului masinii dumneavoastra. Vopseaua va proteja maneta de uzura ulterioara si va arata din nou ca noua.

Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa va vopsiti maneta de transmisie. Iata cateva dintre beneficii:

  • Va face ca vehiculul dvs. sa arate din nou ca nou. Un strat proaspat de vopsea va face o diferenta semnificativa in aspectul masinii dumneavoastra. Aceasta va ascunde orice deteriorare a vopselei vechi.
  • Aceasta va proteja maneta de uzura si deteriorare ulterioara. Vopseaua va crea o bariera intre corpul manetei si mediul inconjurator, ceea ce va ajuta la prevenirea ciobirii, decolorarii sau decojirii acesteia. Acest lucru va prelungi durata de viata a parghiei si ii va mentine aspectul pentru anii urmatori.
  • Prindere usoara a manetei. O maneta uzata sau decolorata poate fi dificil de apucat, mai ales daca aveti mainile reci sau umede. Un strat proaspat de vopsea va face ca maneta sa fie mai tenace si mai usor de prins.
  • Acest lucru va creste valoarea de revanzare a masinii dumneavoastra. O masina bine intretinuta si cu un strat proaspat de vopsea va fi mai atractiva pentru potentialii cumparatori.

Aveti nevoie de o retusare a plafonului masinii in Chisinau? Serviciul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Vopsirea levierului de transmisie este o modalitate usoara si ieftina de a imbunatati aspectul si functionalitatea masinii tale. 

Preturile mici pentru vopsirea levierului de transmisie va asteapta la service-ul auto Anvelopele. Nu mai trebuie sa va intrebati "Cum se vopseste maneta cutiei de viteze?" sau "Cum se vopseste maneta cutiei de viteze?". Doar contactati-ne la telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Vopsirea maner schimbator viteza 1Vopsirea maner schimbator viteza 2Vopsirea maner schimbator viteza 3Vopsirea maner schimbator viteza 4Vopsirea maner schimbator viteza 5Vopsirea maner schimbator viteza 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png