Diagnosticarea articulației sferice a autovehiculului

Pret: din 500 lei

Articulatia sferica este un element destul de simplu si de incredere, dar se uzeaza in timp. Acest lucru este puternic influentat de calitatea drumurilor pe care este utilizat vehiculul. O verificare la timp a articulatiei sferice va va scuti de situatii neprevazute pe drum si de avarii bruste pe parcurs. Este important sa intelegeti ca este necesar sa se identifice o defectiune intr-un stadiu incipient, prin urmare articulatiile sferice trebuie verificate in mod regulat.

Cum sa verificati singur articulatia sferica

Daca nu aveti ocazia sa contactati un service auto specializat in Chisinau, puteti incerca sa verificati singuri articulatia pentru functionare. Cu toate acestea, trebuie inteles ca ar trebui sa recurgeti la acest lucru daca aveti cel putin abilitati si abilitati de baza. In caz contrar, diagnosticul articulatiei sferice nu va da niciun rezultat si nici macar nu va complica situatia. Si astfel, puteti implementa acest eveniment dupa cum urmeaza:

  1. Ridicati masina cu un cric;
  2. Desprindem rotile pentru a putea accesa ansamblul;
  3. Desurubati piulita care agata suportul de trunion;
  4. Preluati elementul.

Dupa extractie, este necesar sa se verifice vizual articulatia sferica. Daca exista daune, acesta trebuie inlocuit sau reparat de urgenta. Este extrem de nesigur sa operati masina in aceasta stare.

Diagnosticarea articulatiilor sferice intr-un atelier auto profesional

Daca nu puteti rezolva singur problema, va rugam sa ne contactati. Diagnosticarea rulmentilor cu bile de la specialistii nostri nu va dura mult timp si veti fi cu siguranta multumit de rezultat. Avem la dispozitie si diagnosticare computerizata la fata locului, in cazul in care nu aveti ocazia sa ne vizitati. Contactati-ne la + 373 60 336 236 pentru o programare sau gasiti-ne la st. Calea basarabiei 46. Intotdeauna salutam clienti noi si oferim serviciile noastre la cel mai inalt nivel.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea articulatiilor sferice 1Diagnosticarea articulatiilor sferice 2Diagnosticarea articulatiilor sferice 3Diagnosticarea articulatiilor sferice 4Diagnosticarea articulatiilor sferice 5Diagnosticarea articulatiilor sferice 6
Inregistrarea serviciului
Ce se poate intampla daca defectiunile sunt ignorate? Ce se poate intampla daca defectiunile sunt ignorate?

Functionarea defectuoasa a articulatiei sferice a transportului rutier afecteaza in mare masura controlabilitatea vehiculului, iar daca esueaza complet, roata poate cadea.

Unde in Chisinau pot efectua diagnoza articulatiei unui autoturism? Unde in Chisinau pot efectua diagnoza articulatiei unui autoturism?

Diagnosticarea articulatiilor sferice poate fi efectuata in atelierul nostru de reparatii auto de pe Maria Dragan 1/1. Personalul nostru va efectua toate reparatiile necesare intr-un timp scurt si, de asemenea, va va sfatui cu privire la functionarea ulterioara a vehiculului dumneavoastra.

Care sunt semnele unei articulatii sferice defectuoase? Care sunt semnele unei articulatii sferice defectuoase?

Semne de functionare incorecta a articulatiei sferice:

  • zdranganirea rotilor in timpul conducerii
  • uzura disproportionata a anvelopelor
  • instabilitatea masinii pe teren plan
Cat de des ar trebui sa fie inlocuite? Cat de des ar trebui sa fie inlocuite?

De regula, o astfel de procedura se efectueaza dupa depasirea marcajului de 100.000 de mii de kilometri. Cu toate acestea, verificarea trebuie efectuata la fiecare trecere de intretinere.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png