Vezi toate serviciile

Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate auto

Pret: din 190 lei

Barele stabilizatoare din spate sunt partea suspensiei masinii care intra in joc atunci cand masina intra in orice colt. Legaturile de stabilizare sunt esentiale pentru a va mentine vehiculul stabil in viraj. Structurile stabilizatoare din spate au o serie de caracteristici speciale care permit masinii sa intre fara probleme in colturi. A afla despre deteriorarea barelor stabilizatoare din spate nu este dificil. Pentru a face acest lucru, este suficient sa apelati pe o suprafata neuniforma. Daca, in timpul conducerii pe un astfel de drum, se aude o bataie caracteristica in spatele masinii, atunci acesta este un motiv pentru a vizita un atelier de reparatii auto. Legaturile stabilizatoare spate deteriorate afecteaza confortul de conducere. Inlocuirea barelor stabilizatoare din spate nu necesita mult timp, asa ca in mod clar nu merita sa amanati acest lucru.

Inregistrarea serviciului
Unde se schimba barele stabilizatoare spate in Chisinau?

Puteti inlocui barele stabilizatoare spate in service-ul nostru auto, oferim servicii de o calitate exceptionala, iar echipa este formata din profesionisti adevarati care va vor aduce masina in starea corespunzatoare in scurt timp.

Care sunt functiile barei stabilizatoare spate?

Sarcina principala a barelor stabilizatoare spate este de a asigura o calatorie stabila si confortabila pe sosea, precum si de a elimina posibilitatea unei rasturnari laterale, care ar trebui sa anuleze riscul de rasturnare a unei masini.

Cum se depaneaza barele stabilizatoare spate?

Identificarea problemelor cu barele stabilizatoare spate nu este o sarcina dificila. Ciocnirea in spate a masinii atunci cand conduceti pe o suprafata denivelata, masina este aruncata in aer de pe pista - acestia sunt indicatori tipici ca nu totul este in ordine cu rafturile si merita sa vizitati un atelier de reparatii auto.

Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto?

Oferim si urmatoarele servicii legate de reparatia trenului de rulare:

  • Inlocuire arc suspensie
  • Inlocuire arc
  • Inlocuirea barelor stabilizatoare fata
  • Geometria rotilor
Sus