Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate auto

Pret: din 190 lei

Defectarea barei stabilizatoare spate afecteaza in principal performanta vehiculului pe sosea: vehiculul vireaza intr-o parte sau devine mai putin stabil la viraje. La manevrare sau la franare, caroseria vehiculului se echilibreaza excesiv. Cand vehiculul circula pe suprafete denivelate, se aude o bataie venita de la suspensie. Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate efectuata de mecanicii nostri necesita amplasarea autovehiculului pe o platforma de ridicare sau intr-o groapa de inspectie. Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate auto trebuie facuta in perechi, pe axa. Pentru a economisi la achizitionarea de piese, comandati bara stabilizatoare in magazinul nostru online. Preturile accesibile va ajuta sa va intretineti vehiculul intr-un mod mai bun si mai economic.

Durata de viata utila a barei stabilizatoare spate depinde foarte mult de conditiile de utilizare ale vehiculului. Pentru a evita schimbarea tijelor stabilizatoare din spate timpurie, incercati sa conduceti in siguranta si cu atentie, reduceti viteza cand treceti peste nereguli sau gauri din drum, nu supraincarcati portbagajul. Cumparati doar componente de inalta calitate si incredintati instalarea acestora profesionistilor de la Anvelopele.md.

Cum sa detecteaza o defectiune a barei stabilizatoare in atelierul nostru

Cea mai practica metoda de detectare a unei defectiuni a barei stabilizatoare este: Se rotesc rotile complet intr-o parte si se muta bara stabilizatoare. In acest timp trebuie de observat chiar si cea mai mica miscare libera a acesteia, apoi trecem la schimbarea tijelor stabilizatoare din spate auto. Nu lasam niciodata pe alta zi lucrul deoarece spatiul liber creste semnificativ in timpul conducerii.

Este posibil sa observati ca bara stabilizatoare poate avea nevoie de diagnosticare dupa urmatoarele simptome:

  • manevrabilitate slaba a vehiculului, in special la viraje si la franare;
  • aparitia unor sunete ciudate in suspensie;
  • vehiculul deviaza intr-o parte cand conduceti.

Scimbarea tijelor stabilizatoare din spate in Moldova

Cauzele care duc la schimbarea tijelor stabilizatoare din spate auto

Principala cauza a defectiunii barei stabilizatoare este functionarea vehiculului pe drumuri de proasta calitate. O lovitura uscata poate deforma bara stabilizatoare. Impacturi slabe, dar frecvente, deterioreaza bucsele. Bucsele se pot slabi si ca urmare a accelerarii si franarii bruste, atunci cand caroseria masinii se inclina frecvent. Utilizarea barei stabilizatoarepeste durata de viata prevazuta poate duce la fisuri ale burdufului bucsei, uscarea lubrifiantului si blocarea imbinarilor.

Defectarea barei stabilizatoare are ca rezultat uzura accelerata a altor componente ale suspensiei, ceea ce poate duce la reparatii costisitoare, astfel incat, in caz de defectiune, barele stabilizatoare necesita schimbarea tijelor stabilizatoare din spate imediata.

Anvelopele.md este un servis auto, are ofera servicii de schimbarea tijelor stabilizatoare din spate de calitate si la pret accesibil. Sunati la numarul + 373 60 336 236 pentru mai multe detalii, sau veniti direct la atelierul nostru, ne aflam pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate 1Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate 2Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate 3Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate 4Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate 5Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate 6
Inregistrarea serviciului
Unde se schimba barele stabilizatoare spate in Chisinau? Unde se schimba barele stabilizatoare spate in Chisinau?

Puteti inlocui barele stabilizatoare spate in service-ul nostru auto, oferim servicii de o calitate exceptionala, iar echipa este formata din profesionisti adevarati care va vor aduce masina in starea corespunzatoare in scurt timp.

Care sunt functiile barei stabilizatoare spate? Care sunt functiile barei stabilizatoare spate?

Sarcina principala a barelor stabilizatoare spate este de a asigura o calatorie stabila si confortabila pe sosea, precum si de a elimina posibilitatea unei rasturnari laterale, care ar trebui sa anuleze riscul de rasturnare a unei masini.

Cum se depaneaza barele stabilizatoare spate? Cum se depaneaza barele stabilizatoare spate?

Identificarea problemelor cu barele stabilizatoare spate nu este o sarcina dificila. Ciocnirea in spate a masinii atunci cand conduceti pe o suprafata denivelata, masina este aruncata in aer de pe pista - acestia sunt indicatori tipici ca nu totul este in ordine cu rafturile si merita sa vizitati un atelier de reparatii auto.

Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto? Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto?

Oferim si urmatoarele servicii legate de reparatia trenului de rulare:

  • Inlocuire arc suspensie
  • Inlocuire arc
  • Inlocuirea barelor stabilizatoare fata
  • Geometria rotilor
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png