Verificarea presiunii freonului

Cand vine vorba de a va mentine racoarea si confortul in zilele toride de vara, un sistem de aer conditionat care functioneaza corect este esential. Mai jos, vom analiza importanta verificarii presiunii agentului frigorific, cum sa depistati eventualele probleme si de ce ar trebui sa ne alegeti pe noi pentru a restabili eficienta sistemului de racire a automobilului dvs.

Cum se efectueaza verificarea presiunii freonului si de ce este necesara?

Freonul este responsabil pentru absorbtia si disiparea caldurii, permitand sistemului sa produca aer rece. In timp, nivelurile de agent frigorific pot scadea din cauza unor scurgeri sau a altor probleme, ceea ce duce la reducerea eficientei aerului conditionat si la potentiale deteriorari ale sistemului. De aceea, este important sa verificati regulat presiunea freonului. Prin verificarea presiunii agentului frigorific, tehnicienii nostri calificati se pot asigura ca sistemul este incarcat corespunzator si functioneaza optim, permitandu-va sa va bucurati de aer racoros si racoros pe drum.

Cum stiti daca aveti nevoie de o verificare a presiunii freonului la aparatul de aer conditionat?

Cunoasterea semnelor de presiune scazuta a freonului este cheia pentru a remedia eventualele probleme cu aparatul dumneavoastra de aer conditionat. Iata cateva simptome comune care ar putea indica o problema cu agentul frigorific:

  • Flux de aer cald sau slab: Daca observati ca aerul care iese din gurile de ventilatie nu mai este la fel de rece sau puternic ca inainte, este posibil ca masina dumneavoastra sa aiba un nivel scazut de freon. 

  • Timpi de racire mai lungi: Daca aparatului dumneavoastra de aer conditionat ii ia mai mult timp decat de obicei pentru a raci interiorul vehiculului.

  • Scurgeri sau suieraturi: Scurgeri audibile sau suieraturi in apropierea componentelor sistemului de aer conditionat. 

Toate aceste semne pot duce la o reducere treptata a performantelor de racire si la o potentiala deteriorare a sistemului, daca nu se intervine prompt. Asadar, daca observati unul dintre aceste semne, contactati profesionistii!

De ce ar trebui sa contactati service-ul auto Anvelopele?

Mesterii nostri sunt gata sa faca o diagnoza completa a aparatului tau de aer conditionat la cel mai mic pret din Chisinau! Service-ul nostru Anvelopeleele dispune de toate echipamentele necesare pentru a verifica senzorul de presiune freon si pentru a repara si umple aerul conditionat. Tot ce trebuie sa faci este sa faci o programare la numarul de telefon +373 60 336 236 sau, alternativ, sa vizitezi centrul nostru de service auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Verificarea presiunii freonului 1Verificarea presiunii freonului 2Verificarea presiunii freonului 3Verificarea presiunii freonului 4Verificarea presiunii freonului 5Verificarea presiunii freonului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png