Diagnosticarea unui motor diesel

Pret: din 500 lei

Acest tip de motor este considerat un tip de unitate de putere extrem de fiabil si durabil. Cu toate acestea, chiar si in acest caz, poate fi necesara diagnosticarea motoarelor diesel. Pentru ca acestea sa functioneze optim, problemele trebuie identificate si corectate rapid. Diagnosticarea regulata a defectiunilor motorului diesel poate creste semnificativ durata de viata a acestuia.

Diagnosticarea computerizata a motorului diesel

In prima etapa, sau impreuna cu modul in care este diagnosticat motorina, este necesar sa ne concentram asupra simptomelor care pot indica corect natura defectiunii. Principalele motive care indica faptul ca este necesara diagnosticarea imediata pe computer a unui motor diesel:

 • Componente uzate;
 • Unghiul de avans al injectiei setat incorect;
 • Atomizatoare nefunctionale pe duze;
 • Scaderea presiunii de injectie a combustibilului;
 • Alimentare slaba cu combustibil;
 • Bujii defecte.

Daca cel putin unul dintre simptomele de mai sus este observat in masina dvs., atunci este mai probabil sa aveti nevoie de un diagnostic amanuntit al unui motor diesel. De remarcat faptul ca ignorarea problemelor poate duce la o inrautatire a situatiei si la reparatii costisitoare. Diagnosticarea regulata si profesionala a motorului diesel nu numai ca va asigura siguranta soferului si a pasagerilor, ci va proteja si impotriva situatiilor neprevazute de pe drum.

Reparatiile si inspectia motorului diesel trebuie efectuate în mod constant daca apar defectiuni. De preferinta atunci cind pregatiti masina pentru sezonul de iarna sau de vara. Diagnosticarea diesel se poate face si acasa daca aveti echipamente speciale, cunostinte si abilitati.

Verificare motor diesel la service specializat Anvelopele

Anvelopele.md este un atelier de reparatii auto din Chisinau, unde se face diagnosticarea defectiunilor motoarelor diesel, precum si alte servicii de reparatii auto de catre specialisti de inalta calificare, cu aptitudini si abilitati profesionale. Verificarea motorului diesel nu va va lua mult timp, toate lucrarile vor fi efectuate cat mai curand posibil. Costul diagnosticarii motoarelor diesel in service-ul nostru auto este mai ieftin decit in ​​alte servicii auto. Avem la dispozitie si un serviciu: diagnosticare computerizata a masinii, care va identifica toate problemele cu masina dumneavoastra. Ne puteti gasi la st. Calea basarabiei 46. Pentru a face o programare pentru diagnosticarea computerizată a unui motor diesel, formați + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare motor diesel 1Diagnosticare motor diesel 2Diagnosticare motor diesel 3Diagnosticare motor diesel 4Diagnosticare motor diesel 5Diagnosticare motor diesel 6
Inregistrarea serviciului
Ce indica faptul ca motorul nu functioneaza corect? Ce indica faptul ca motorul nu functioneaza corect?

O defectiune poate indica:

 • dificultate la pornirea motorului
 • putere slaba
 • consum mare de combustibil
 • fum negru de la evacuare
 • sunet anormal al motorului
Unde in Moldova sa se efectueze diagnosticarea unui motor diesel? Unde in Moldova sa se efectueze diagnosticarea unui motor diesel?

In serviciul auto Chisinau de pe Maria Dragan 1/1 se asigura servicii de diagnosticare a motorului diesel al unui autoturism. Echipa este formata din profesionisti cu experienta, care sunt gata sa preia lucrari de orice complexitate.

Ce include acest eveniment? Ce include acest eveniment?

Aceasta procedura include:

 • verificarea starii firelor
 • verificarea bujiilor
 • verificarea starii pompei de combustibil
 • verificarea presiunii cilindrului
Cat costa depanarea unui motor diesel? Cat costa depanarea unui motor diesel?

Costul lucrarii poate fi de la 400 lei, costul final depinde de ce anume trebuie facut. Doar expertii service-ului nostru auto va vor putea spune costul final.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png