Repararea motoarelor electrice

Motoarele electrice sunt o parte vitala a vehiculelor electrice. Dar, ca orice mecanism, acestea se pot defecta in timp. Daca aveti o problema cu motorul dvs. electric, este important sa il reparati cat mai repede posibil.

Cum functioneaza un motor electric.

Un motor electric este o componenta a unui automobil care converteste energia electrica in energie mecanica. Face acest lucru folosind un camp magnetic rotativ pentru a roti un arbore. Un motor electric este format, de obicei, dintr-un stator si un rotor. Statorul este componenta stationara care creeaza campul magnetic. Rotorul este o componenta rotativa care este atrasa de campul magnetic al statorului. Atunci cand curentul electric este aplicat la infasurari, rotorul incepe sa se roteasca si propulseaza vehiculul.

Repararea motoarelor electrice: Cele mai frecvente probleme.

Urmatoarele sunt piesele care se defecteaza cel mai des la un motor electric:

  • Infasurarile statorului. Infasurarile sunt bobine de sarma care creeaza un camp magnetic rotativ. Daca infasurarile sunt deteriorate, acestea pot cauza supraincalzirea motorului sau defectarea completa.
  • Rotorul. Deoarece rotorul este componenta de putere a motorului, deteriorarea rotorului va duce la o pierdere severa de putere sau la blocarea motorului. Rotorul este cel mai scump de reparat, asa ca este important sa urmariti functionarea acestuia si sa schimbati la timp lubrifiantul din motor.
  • Rulmenti. Rulmentii sustin arborele si ii permit sa se roteasca fara probleme. Daca rulmentii sunt deteriorati, acestia pot face ca motorul sa functioneze neuniform sau sa se blocheze. Repararea rulmentilor motorului inseamna inlocuirea acestora.
  • Periile. Periile sunt folosite pentru a furniza energie electrica infasurarilor. Daca periile sunt uzate, pot face ca motorul sa piarda putere sau sa functioneze neregulat.

Cum stiu cand este timpul pentru o revizie a motorului electric?

Daca motorul dvs. electric este defect, este posibil sa aveti urmatoarele simptome:

  • Masina nu porneste sau functioneaza neregulat.
  • Vehiculul scoate zgomote ciudate in timpul conducerii.
  • Vehiculul se supraincalzeste.
  • Vehiculul isi pierde puterea.

Daca va confruntati cu oricare dintre simptomele de mai sus, este important ca motorul dvs. electric sa fie diagnosticat de profesionisti cat mai curand posibil. Acestia vor diagnostica problema, vor identifica sursa problemei si vor da un verdict cu privire la necesitatea inlocuirii motorului electric sau daca este posibila repararea acestuia. Un motor electric defect poate deteriora alte componente ale vehiculului si poate reprezenta, de asemenea, un pericol pentru siguranta.

Nu stii de unde poti obtine reparatia motorului electric la preturi mici in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Service-ul nostru auto Anvelopele dispune de echipament profesional si specialisti cu experienta vasta in domeniul reparatiei masinilor electrice. Vom repara orice motor sau parti ale motoarelor. Repararea motoarelor electrice monofazate, trifazate, asincrone nu este o problema pentru noi! Vom face lucrarea in cel mai scurt timp posibil!

Repararea motoarelor electrice - doar la Anvelopele!

Pentru a afla mai multe despre repararea motoarelor electrice sau pentru a face o programare, va rugam sa sunati la +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea motoarelor electrice 1Repararea motoarelor electrice 2Repararea motoarelor electrice 3Repararea motoarelor electrice 4Repararea motoarelor electrice 5Repararea motoarelor electrice 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png