Inlocuirea pompei de combustibil auto

Pret: din 500 lei

Pompa de combustibil reprezinta unul dintre cele mai importante dispozitive ale unei masini cu motor cu injectie. In cazul masinilor cu carburator, motorul este alimenat cu benzina in urma efectului de aspiratie in timp ce carburatorul lucreaza. In cazul masinilor cu sistem de injectie, presiunea din conducta de combustibil este mai mare, astfel ca se foleloseste pompa de combustibil, care este amplasata direct in rezervorul cu combustibil. Totodata remarcam faptul ca, nu toate pompele sunt sigure, de aceea pot aparea anumite defectiuni.

Cauzele care provoaca defectiuni, in cele mai multe cazuri, sunt urmatoarele:

  • combustibil de calitate scazuta; 
  • rugina si alte impuritati mecanice;
  • defectiunea motorului electric ca urmare a supraincalzirii sau a caderii de tensiune in reteaua electrica de bord a vehiculului;
  • deteriorare mecanica la incercarea de reparatii necalificate;
  • pierderea elementelor pompei din cauza uzurii naturale si a presiunii mari din interiorul unitatii.

Este intotdeauna necesar sa se efectueze inlocuirea pompei de combustibil?

Inlocuirea pompei de combustibil in Moldova poate sa nu fie necesara in toate cazurile. De exemplu, in cazul in care filtrul si canalele prin care trece combustibilul catre pompa sunt contaminate cu anumite impuritati, se poate scapa cu curatarea acestor elemente. De retinut ca aceasta procedura nu trebuie facuta de sinestatator, deoarece se necesita un grad inalt de prudenta si profesionalism. Dupa cum bine stim, pompele moderne de benzina sunt foarte fragile astfel ca deterioararea acestora se poate face cu usurinta.

Inlocuirea pompei de combustibil auto

Cum sa diagnosticati problemele de defectiune?

Este foarte usor sa determinati defectiunea pompei de combustibil. De regula, o defectiune grava nu va permite motorului masinii sa porneasca. Deci, primele semne ale unei defectiuni a pompei de combustibil sunt urmatoarele: masina nu porneste; la condus, se simt zvacniri, insotite de o scadere a vitezei („miscare” a acului tahometrului); cand contactul este pornit si se simte un zumzet necaracteristic (de obicei in spatele masinii).

Contactati o echipa de profesionisti in domeniu

Inainte sa purcedeti la inlocuirea pompei de combustibil, ar trebui sa contactati un specialist care va identifica cu exactitate cauza problemelor cu masina, astfel incat inlocuirea pompei de combustibil sa nu devina o pierdere de timp si bani. Se recomanda inceperea acestei lucrari cu rezervorul scazut de combustibil, pentru a evita intrarea acestuia in habitaclu. Toate lucrarile trebuie efectuate in zone bine ventilate, pentru a nu inhala benzina si, de asemenea, pentru a evita acumularea unei concentratii mari a vaporilor acesteia in aer, care poate duce la aprindere.

Inlocuirea pompei de combustibil in Chisinau se poate efectua de catre echipa noastra de profesionalisti, care are ani buni de experinta si cu certitudine va spunem ca inlocuim pompa de combustibil la cel mai inalt nivel, astfel ca masina dumneavoastra va fi ca noua.

De asemenea daca aveti nevoie de reparatie sistemul de alimentare, reparatie carburator, reparatie injector sau aveti nevoie de demontare rezervor combustibil sau inlocuirea injectoarele, atunci la noi gasiti toate aceste servicii la un pret convenabil. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la+ 373 60 336 236, si stabilim timpul potrivit pentru a ne face o vizita la auto service.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea pompei de combustibil 1Inlocuirea pompei de combustibil 2Inlocuirea pompei de combustibil 3Inlocuirea pompei de combustibil 4Inlocuirea pompei de combustibil 5Inlocuirea pompei de combustibil 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui pompa de combustibil a masinii mele? Unde pot inlocui pompa de combustibil a masinii mele?

Puteti contacta un service auto din Chisinau pentru inlocuirea pompei de combustibil, unde ofera servicii de calitate. Ei lucreaza folosind tehnologii moderne. Masters iti va aduce masina in ordine completa intr-o chestiune de timp.

Ce poate cauza o defectiune a pompei de combustibil? Ce poate cauza o defectiune a pompei de combustibil?

Principalul factor care duce la o defectiune a pompei de combustibil este calitatea proasta a combustibilului. Utilizarea combustibilului de proasta calitate duce la intrarea aerului in admisie, drept urmare nivelul de racire al pompelor este redus la functionarea la viteze mari.

Care este responsabilitatea pompei de combustibil din masina? Care este responsabilitatea pompei de combustibil din masina?

Sarcina principala a pompei de combustibil este sa transfere combustibil din rezervorul masinii la motorul cu ardere interna si sa regleze presiunea in intregul sistem pentru o functionare buna.

Cat de des trebuie sa schimbi pompa de combustibil? Cat de des trebuie sa schimbi pompa de combustibil?

Cu o functionare corecta si cu verificari regulate ale starii pompei de combustibil, poate dura mai mult de o suta de mii de kilometri. Din acest motiv, nu neglijati sa verificati performanta acestuia.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png