Vezi toate serviciile

Comanda cauciucuri Tunga in Moldova

Anvelope Tunga au capatat faima mare intre soferi, care tind sa primeasca cauciuc auto de calitate magnifica la un cost relativ ieftin. Marfa lansata a acestui brand se implementeaza aplicind materialul doar calitativ, la intreprinderi echipate cu echipament nou. Producator de marfuri ofera sortiment larg de pneuri de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Pneuri pe sezonul de vara Tunga

Anvelopele de vara atrag atentia cu stabilitatea termica marita. Pneul isi pastreaza caracteristicile de antrenare chiar la temperaturi ridicate datorita tehnologiilor moderne de bunuri . Aiest lucru permite companiei sa implementeze produsele in peste 80 de tari din intreaga lume. Alta caracteristica este gradul micsorat de zgomot, care a fost obtinut prin infiintarea designlui simplificat si neregulat a benzii de rulare. . Cumparati acum cauciucurile de sezonul de vara Tunga la noi pe site, cu scopul de a determina toate profiturile.

Cauciuc de iarna Tunga

Producatorul pe anotimpul rece a dezvoltat pneuru Tunga de iarna care au o cantitate mare de avantaje . In principal, trebuie de evidentiat miscarea stabila a autovehiculului la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita . Modelul unic al benzii asigura o aderenta de inalta calitate pe autostrada. Forma benzii la fel reduce lipirea a namolului si a ninsorii. Aceasta e o iesire excelenta pentru a sofa iarna si in conditii dificile. Doriti sa comandati pneuri Tunga pe iarna? In magazinul anvelopele.md faceti rost de cea mai larga gama!

Pe tot sezonul cauciucuri Tunga

Fabricantul a reusit sa proiecteze o posibilitate favorabila pentru conducere in orice anotimp. Aceste pneuri se remarca prin proprietatile lor superbe de conducere pe drumuri umede si uscate, la temperaturi ridicate si mici. Merge pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Principalul avantaj e legatura calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest fapt, este nevoie sa procurati pneuri pentru toate sezoanele si sa le testati desinestatator. Suntem siguri ca o sa fiti multumit!

Ar trebui sa cumpar anvelope de vara Tunga?

Anvelopele de vara Tunga s-au impus de mult timp pe piata auto. Principalele lor avantaje includ tractiune crescuta, conducere stabila la temperaturi ridicate, iar rezistenta si rezistenta la uzura asigura o durata lunga de viata.

Care sunt avantajele anvelopelor de iarna Tunga?

Principalele avantaje ale anvelopelor de iarna Tunga sunt:

  • abilitate excelenta de cross-country pe drumuri alunecoase si inghetate
  • consum de combustibil destul de mic
  • stabilitate la temperaturi critic scazute
  • durabilitate
Care sunt avantajele achizitionarii anvelopelor all-season Tunga?

Achizitionarea anvelopelor all-season este o investitie foarte profitabila, deoarece nu trebuie sa pastrati un set suplimentar de anvelope sezoniere in garaj. Anvelopele Tunga all-season sunt adaptate pentru utilizare pe tot parcursul anului, va ofera si posibilitatea de a economisi banii.

Ce alternative exista la brandul Tunga?

Ca alternativa la anvelopele Tunga, putem distinge urmatoarele optiuni:

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri pe site-ul nostru.

Sus