Curatarea uscata a tavanului masinii

Capota masinii dvs. pare murdara si veche? Sunteti ingrijorat de alergenii si bacteriile care se ascund in tesatura? Daca da, atunci ai nevoie neaparat de o curatare uscata a plafonului interior al masinii!

Ce presupune curatarea uscata a tavanului masinii?

Curatarea uscata a plafonului masinii este procesul de indepartare a murdariei, prafului, alergenilor, bacteriilor si a altor resturi de pe plafonul masinii dumneavoastra. De obicei, se face cu ajutorul unui aspirator, a unui aparat de curatat cu aburi si a unor solutii speciale de curatare care ucid mucegaiul, elimina grasimea si dezinfecteaza suprafetele. Metoda specifica de curatare utilizata depinde de tipul de material de tapiterie.

De ce s-ar putea sa aveti nevoie sa va curatati cu apa uscata tavanul interior?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de curatarea uscata a plafonului dumneavoastra auto. Curatarea uscata a plafonului va ajuta la:

  • Imbunatatiti aspectul interiorului masinii dvs.
  • Indepartati alergenii si bacteriile care pot cauza probleme de sanatate.
  • Sa preveniti aparitia mucegaiului si a mucegaiului.
  • Va prelungi durata de viata a tapiteriei masinii dvs.
  • Va imbunatati calitatea aerului din masina dumneavoastra.
  • Va elimina mirosurile neplacute.

Nu sunteti sigur unde sa va curatati tavanul masinii la un pret redus? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Curatarea chimica a plafonului masinii este o modalitate relativ ieftina si usoara de a imbunatati aspectul, starea si calitatea aerului din interiorul masinii dumneavoastra. Si pentru a nu mai fi nevoit sa te intrebi "cum se curata tavanul masinii la uscat in mod corespunzator?", contacteaza expertii de la Anvelopele!

Vom efectua o curatare chimica de calitate a interiorului tau la un pret rezonabil! Folosim cele mai bune substante chimice pentru a elimina germenii de mucegai si alergenii din masinile clientilor nostri.

Sunteti interesat de curatarea uscata a plafonului masinii dumneavoastra, dar sunteti ingrijorat de pret? Preturile mici si viteza mare de reparatie va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare referitoare la curatarea interiorului, de exemplu, puteti intreba: "Cat costa curatarea chimica a plafonului?". De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto in Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea uscata a tavanului 1Curatarea uscata a tavanului 2Curatarea uscata a tavanului 3Curatarea uscata a tavanului 4Curatarea uscata a tavanului 5Curatarea uscata a tavanului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png