Vezi toate serviciile

Inlocuirea amortizoarelor la o masina

Pret: din 600 lei

Un amortizor este un dispozitiv specific in suspensia unei masini, care este conceput pentru a reduce vibratiile mecanice in timpul miscarii sau pentru a le absorbi complet. Amortizoarele asigura o deplasare mai lina pentru vehicul si, de asemenea, protejeaza componentele sasiului vehiculului de solicitarile care rezulta din conducerea pe suprafete de drum neuniforme. Amortizoarele dintr-un vehicul sunt utilizate ca parte a componentelor de elasticitate in suspensia unui vehicul impreuna cu arcuri, arcuri cu lame si bare de torsiune. Amortizoarele auto au mai multe motive cheie pentru care esueaza - aceasta este o instalare incorecta si o incalcare a regulilor de utilizare. Cel mai adesea pot uita sa instaleze antere, sa uite sa fixeze piulite si altele asemenea. Avem o echipa de experti in service-ul nostru auto care va face totul pentru tine eficient si rapid. Avem si multe alte servicii, precum:inlocuirea articulatiilor sferice, codificarea injectoarelor, demontarea si montarea rezervorului de combustibil, diagnosticare computer si multe altele. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde pot obtine un serviciu de inlocuire a amortizoarelor?

Amortizorul poate fi inlocuit intr-un service auto la adresa:st. Maria Dragan 1/1 este un service auto specializat cu servicii de calitate care va va reda masina in functiune in scurt timp.

Cand ar trebui sa luati in considerare inlocuirea amortizoarelor?

Nu exista un raspuns cert cand ar trebui inlocuite amortizoarele, acestea sunt aproape intotdeauna folosite pana cand isi pierd proprietatile. Recomandam inspectarea amortizoarelor o data pe an sau dupa un parcurs de 20-25.000 km.

Ce se intampla daca ignori problemele amortizoarelor?

De regula, exista cazuri rare cand amortizoarele se defecteaza brusc, de obicei eficienta lor scade in timp. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa neglijati daca inca renuntati la inlocuirea lor pentru o cutie lunga, altfel va creste semnificativ probabilitatea de a intra intr-un accident, care, in cel mai bun caz, va va afecta negativ starea financiara.

La ce alte servicii te poti inscrie la service-ul tau auto?

De asemenea, ne ocupam de reglarea camberului, inlocuirea silent block-urilor, inlocuirea articulatiei sferice, inlocuirea parghiei si alte servicii legate de repararea sasiului masinii.

Sus