Inlocuirea amortizoarelor la o masina

Pret: din 600 lei

Observati putina stabilitate la viraj? Masina dvs. sare excesiv dupa o denivelare a drumului? Sunt cauciucurile pe o parte mult mai uzate decat pe cealalta? Atuni este timpul pentru inlocuirea amortizatoarelor masinii. Deoarece amortizoarele in stare proasta reprezinta un pericol grav pentru conducerea in siguranta, acestea reduc confortul masinii, ingreuneaza controlul vehiculului pe sosea si maresc distanta de franare cu mai mult de 3 metri la aproximativ 100 de kilometri pe ora.

De ce aveti nevoie de inlocuirea amortizatoarelor Chisinau

In cazul in care nu schimbati amortizoarele la timp, este posibil sa aveti probleme la virajele stranse, evitarea obstacolelor sau franarea de urgenta. De fapt, amortizoarele sunt considerate unul dintre cei trei piloni principali ai sigurantei la volan, alaturi de franele si anvelopele.

Inlocuirea amortizatoarelor din fata si din spate trebuie facuta aproximativ la fiecare 60.000 de kilometri, desi in functie de producator aceasta valoare poate varia pana la 150.000 de kilometri. Tinand cont ca dupa 30.000 de kilometri incep sa-si piarda din eficienta si ca multi dintre ei la 100.000 de kilometri nu mai amortizeaza absolut nimic, 60.000 de kilometri este un moment bun pentru a face aceasta schimbare.

Inlocuirea amortizoarelor in Moldova

Alte cauze care pot indica ca ar trebui sa faceti repararea inlocuirii amortizoarelor masinii dumneavoastra sunt urmatoarele:

  • Acvaplanificare
  • Swing si deplasare laterala
  • Vibratia volanului

Inlocuirea amortizoarelor in Chisinau trebuie facuta intotdeauna in perechi

Recomandarea este ca inlocuirea amortizoarelor sa se efectueze in perechi, pentru fiecare axa. Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca un amortizor nou functioneaza impreuna cu unul uzat (chiar daca este inca in stare de utilizare) pe aceeasi axa, poate exista un dezechilibru, care afecteaza manevrarea. Totusi, inlocuirea celor doua amortizoare ale unei osii nu implica inlocuirea celorlalte. Adica, desigur, atata timp cat componentele de pe cealalta axa sunt inca in stare buna.

Amortizoarele in stare proasta pot provoca:

  • Distanta de franare crescuta.
  • Instabilitatea directiei de mers.
  • Oboseala soferului pe drumuri lungi.
  • Uzura accelerata a altor elemente ale vehiculului: anvelope, rulmenti, arcuri de suspensie etc.

Daca aveti nevoie de inlocuirea amortizatoarelor in Chisinau, Anvelopele.md este auto service Chisinau Buiucani, care va asteapta pentru a rezolva orice problema a masinii dumneavoastra, la preturi avantajoase.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea amortizoarelor 1Inlocuirea amortizoarelor 2Inlocuirea amortizoarelor 3Inlocuirea amortizoarelor 4Inlocuirea amortizoarelor 5Inlocuirea amortizoarelor 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot obtine un serviciu de inlocuire a amortizoarelor? Unde pot obtine un serviciu de inlocuire a amortizoarelor?

Poti apela la service la service auto la adresa: Calea basarabiei 46, acesta este un service auto specializat cu service de calitate care iti va da masina in service in scurt timp.

Cand ar trebui reconstruite amortizoarele? Cand ar trebui reconstruite amortizoarele?

Nu exista un raspuns fara echivoc cand ar trebui efectuat acest proces, sunt aproape intotdeauna operati pana cand isi pierd proprietatile. Va recomandam o inspectie o data pe an sau dupa un parcurs de 20-25.000 km.

Ce se intampla daca ignori problemele amortizoarelor? Ce se intampla daca ignori problemele amortizoarelor?

De regula, exista cazuri rare cand amortizoarele se defecteaza brusc, de obicei eficienta lor scade in timp. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa neglijati daca inca renuntati la inlocuirea lor pentru o cutie lunga, altfel va creste semnificativ probabilitatea de a intra intr-un accident, care, in cel mai bun caz, va va afecta negativ starea financiara.

La ce alte servicii te poti inscrie la service-ul tau auto? La ce alte servicii te poti inscrie la service-ul tau auto?

De asemenea, ne ocupam de reglarea camberului, inlocuirea silent block-urilor, inlocuirea articulatiei sferice, inlocuirea parghiei si alte servicii legate de repararea sasiului masinii.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png