Lustruirea farurilor auto

Pret: din 150 lei

Lustruirea farurilor se recurge, de obicei, in cazuri precum: intunecarea farurilor, ingalbenirea sau in prezenta unor deteriorari minore si zgarieturi.

Utilizati 3 tipuri de faruri de lustruire pe o masina:

 • Deep este o restaurare completa a farului.
 • Restaurator - aceasta este lustruirea farurilor, unde stratul superior nu este îndepartat.
 • Curatare - acest tip de lustruire este conceput pentru a curata farurile de murdarie.

Inainte de a incepe procesul de lustruire, farurile sunt bine spalate si uscate. Farurile fac o mare diferenta in modul in care arata o masina. De asemenea, un punct important din cauza ingalbenirii si intunecarii farurilor, vizibilitatea pe sosea pe timp de noapte este mult redusa, ceea ce poate duce la un accident rutier.

Avantajele lustruirii farurilor de inalta calitate:

 • Transparenta farurilor

 • Netezimea farurilor fara aschii

 • Zgarieturi aspect frumos

Restabilirea transparentei farurilor din plastic face posibila curatarea daunelor si prelungirea duratei de viata a farurilor fara costuri mari si fara achizitionarea de faruri noi. Prin urmare, daca aveti problemele descrise mai sus, atunci trebuie sa va ganditi la un astfel de serviciu precum lustruirea farurilor. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem maestri care vor face lustruire profesionala a farurilor la calitate superioară si la un pret ieftin!

Service auto Anvelopele.md ofera nu numai servicii de lustruire a farurilor auto, ci si alte servicii precum:

 • Curatarea farurilor

 • Restaurare faruri

 • Slefuirea farurilor auto

 • Restaurare sticla farurilor

 • Lustruirea farurilor din spate si fata

De asemenea, service-ul nostru auto asigura un serviciu de lustruire a farurilor la fata locului în Chisinau la un pret atractiv. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Lustruirea farurilor 1Lustruirea farurilor 2Lustruirea farurilor 3Lustruirea farurilor 4Lustruirea farurilor 5Lustruirea farurilor 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau ofera servicii de lustruire faruri? Unde in Chisinau ofera servicii de lustruire faruri?

Puteti aplica pentru un serviciu de lustruire faruri auto la centrul nostru auto de la Maria Dragan 1/1. Personalul nostru angajeaza mecanici auto cu o multime de cunostinte si experienta care efectueaza toate reparatiile rapid si eficient.

De ce lustruiti farurile? De ce lustruiti farurile?

Ca rezultat al functionarii pe termen lung, farurile tind sa-si piarda proprietatile originale. Lustruirea farurilor ajuta la eliminarea zgarieturilor si fisurilor. Dupa munca efectuata, aspectul lor se va schimba in mare masura.

Cum sa faci o programare la atelierul tau de reparatii auto? Cum sa faci o programare la atelierul tau de reparatii auto?

Pentru a face o programare in service-ul nostru auto, trebuie sa completati o cerere pe site sau sa sunati direct la service la +373 60 336 236. Calitatea serviciului va va surprinde placut!

Ce metode de plata pot folosi pentru serviciile oferite? Ce metode de plata pot folosi pentru serviciile oferite?

Acceptam plata atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Puteti folosi orice card bancar emis si valabil pe teritoriul Republicii Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png