Vezi toate serviciile

Lustruirea farurilor auto

Pret: din 150 lei

Lustruirea farurilor se recurge, de obicei, in cazuri precum:intunecarea farurilor, ingalbenirea sau in prezenta unor deteriorari minore si zgarieturi. Inainte de a incepe procesul de lustruire, farurile sunt bine spalate si uscate. Farurile fac o mare diferenta in modul in care arata o masina. De asemenea, un punct important din cauza ingalbenirii si intunecarii farurilor, vizibilitatea pe sosea pe timp de noapte este mult redusa, ceea ce poate duce la un accident rutier. Prin urmare, daca aveti problemele descrise mai sus, atunci trebuie sa va ganditi la un astfel de serviciu precum lustruirea farurilor. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau ofera servicii de lustruire faruri?

Puteti aplica pentru un serviciu de lustruire faruri auto la centrul nostru auto de la Maria Dragan 1/1. Personalul nostru angajeaza mecanici auto cu o multime de cunostinte si experienta care efectueaza toate reparatiile rapid si eficient.

De ce lustruiti farurile?

Ca rezultat al functionarii pe termen lung, farurile tind sa-si piarda proprietatile originale. Lustruirea farurilor ajuta la eliminarea zgarieturilor si fisurilor. Dupa munca efectuata, aspectul lor se va schimba in mare masura.

Cum sa faci o programare la atelierul tau de reparatii auto?

Pentru a face o programare in service-ul nostru auto, trebuie sa completati o cerere pe site sau sa sunati direct la service la +373 60 336 236. Calitatea serviciului va va surprinde placut!

Ce metode de plata pot folosi pentru serviciile oferite?

Acceptam plata atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Puteti folosi orice card bancar emis si valabil pe teritoriul Republicii Moldova.

Sus