Obtinerea izolatiei fonice a masinii

Pret: din 500 lei

Izolarea fonică a mașinii reprezintă utilizarea anumitor produse pentru a diminua zgomotul exterior care pătrunde in interiorul mașinii. Mulți cred că, cu ajutorul obținerii izolației fonice a mașinii, zgomotul extern poate fi doar redus și nu eliminat complet. Izolarea fonică a mașinii poate contribui cu siguranță la o călătorie liniștită și luxoasă. Poate ajuta chiar la imbunătățirea calității sunetului sistemului audio și a difuzoarelor.

Obtinerea izolatiei fonice a masinii

Produsele de amortizare a sunetului au rolul de a absorbi sunetele enervante din exteriorul mașinii, făcind interiorul liniștit. Materialele pentru atenuarea sunetelor includ spray-uri de izolare fonică, spume, covorașe etc.
O mașină bine izolată fonic transmite o senzație de confort superioară altei mașini. Senzația de a trece printr-o gaură este total diferită atunci cind nu există zgomot asociat sau cind pare că mașina se va destrama, in ciuda faptului că forța loviturii este aceeași.

Ce trebuie să fie bine izolat fonic intr-o mașină?

Cel mai mult zgomot pătrunde in mașină prin pasajele roților, uși, podea și portbagaj. Dacă nu faceți o izolare fonică auto Chișinău in aceste locuri veți auzi și simți chiar și cea mai mica piatră lovește sașiul. Recomandăm și izolarea fonică a acoperișului mașinii, deoarece in timpul unei ploi abundente nu veți simți sunetul acesteia atit de accentuat.

Metode și verificări inainte de incepe izolare fonică autoturisme Chișinău. In mod ideal izolarea fonică se efectuează pe etape. De exemplu, pentru inceput se incepe cu izolarea ușilor. După acest pas, putem face totul dintr-o dată.

Dacă nu aveți această posibilitate, puteți face izolarea fonică complet pe bucăți, deși este mai minuțioasă pentru că va fi necesară montarea și demontarea acelorași garnituri de citeva ori.

Pe lingă izolarea fonică, puteți lucra la reducerea zgomotelor externe schimbind anvelopele sau chiar mergind pină la schimbarea oglinzilor cu altele mai aerodinamice.

La Anvelopele.md puteți avea parte de servicii de izolare fonică autoturisme Chișinău la cel mai inalt nivel de deservire. Costul izolației fonice auto este individual pentru fiecare mașină, de aceea vă recomandăm să veniți la atelierul nostru. Insă, dacă nu aveți posibilitate, acum avem la dispoziție service auto mobil, astfel că ne putem deplasa la adresa dumneavoastră.

Nu mai stați pe ginduri și eliminați orice zgomot exterior cu izolare fonică auto Chișinău la Anvelopele.md!

Izolarea fonica 1Izolarea fonica 2Izolarea fonica 3Izolarea fonica 4Izolarea fonica 5Izolarea fonica 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se presteaza servicii de instalare de izolare fonica? Unde in Chisinau se presteaza servicii de instalare de izolare fonica?

Puteti aplica pentru serviciul de instalare izolatie fonica in masina in service-ul nostru auto. Avem profesionisti cu experienta si toate reparatiile sunt efectuate folosind echipamente de ultima generatie.

De ce este necesar sa instalati izolare fonica intr-o masina? De ce este necesar sa instalati izolare fonica intr-o masina?

Izolarea fonica instalata in masina imbunatateste calitatea sunetului difuzoarelor, acest lucru este valabil mai ales pentru cei carora le place sa asculte muzica tare in timp ce conduc. De asemenea, va permite sa scapati de zgomotul strain.

Merita sa va preinregistrati pentru serviciile de service auto? Merita sa va preinregistrati pentru serviciile de service auto?

Pre-inregistrarea la serviciul de instalare de izolare fonica va va permite sa evitati o asteptare lunga pentru randul dvs. Facand o programare nu necesita mult timp, trebuie doar sa lasati o solicitare pe site-ul nostru sau sa sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Cum pot plati reparatiile furnizate? Cum pot plati reparatiile furnizate?

Serviciul nostru asigura plata atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Puteti plati serviciile prestate cu orice card bancar valabil pe teritoriul Republicii Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png