Vezi toate serviciile

Izolarea fonica auto

Pret: din 500 lei

Fiecare masina este echipata cu izolatie fonica la etapa de montaj. Cu toate acestea, calitatea sa, asa cum arata practica, nu este suficienta. Cand conduceti o masina, nu toti proprietarii de masini sunt multumiti de zgomotul strain care vine din exterior. Izolarea fonica slaba provoaca disconfort, mai ales soferilor carora le place sa asculte muzica tare. Folosind serviciul:izolare fonica in masina, in serviciul auto anvelopele.md, vei obtine o lucrare de calitate si vei creste mult confortul in interiorul masinii. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se presteaza servicii de instalare de izolare fonica?

Puteti aplica pentru serviciul de instalare izolatie fonica in masina in service-ul nostru auto. Avem profesionisti cu experienta si toate reparatiile sunt efectuate folosind echipamente de ultima generatie.

De ce este necesar sa instalati izolare fonica intr-o masina?

Izolarea fonica instalata in masina imbunatateste calitatea sunetului difuzoarelor, acest lucru este valabil mai ales pentru cei carora le place sa asculte muzica tare in timp ce conduc. De asemenea, va permite sa scapati de zgomotul strain.

Merita sa va preinregistrati pentru serviciile de service auto?

Pre-inregistrarea la serviciul de instalare de izolare fonica va va permite sa evitati o asteptare lunga pentru randul dvs. Facand o programare nu necesita mult timp, trebuie doar sa lasati o solicitare pe site-ul nostru sau sa sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Cum pot plati reparatiile furnizate?

Serviciul nostru asigura plata atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Puteti plati serviciile prestate cu orice card bancar valabil pe teritoriul Republicii Moldova.

Sus