Diagnosticarea stalpilor amortizoarelor masinii

Uneori, o piesa mica poate duce la o problema mare. Suruburile amortizoarelor sunt un astfel de caz. Manevrabilitatea redusa si vibratiile crescute sunt exemplele principale de probleme ale amortizoarelor, dar acestea pot duce, de asemenea, sistemele masinii dumneavoastra la o uzura serioasa si chiar la defectiuni. Sa aruncam o privire asupra principalelor semne cand ar trebui sa va supuneti unui diagnostic al lonjeroanelor amortizoarelor.

De ce ai nevoie de stalpii amortizoare?

Amortizoarele sunt componente adesea trecute cu vederea ale sistemului de suspensie al masinii tale. Ele joaca un rol crucial in asigurarea unei calatorii netede si stabile. Functia lor principala este de a absorbi socurile provenite de pe teren accidentat, prevenind vibratiile excesive si trepidatiile vehiculului. Prin mentinerea starii corespunzatoare a amortizoarelor, nu numai ca va cresteti confortul la volan, dar protejati si alte componente importante ale vehiculului.

Cauzele defectiunii sau cand e timpul de a efectua o diagnisticare la stalpii de amortizoare?

Un amortizor de soc defect poate duce la o serie de probleme care afecteaza manevrabilitatea si siguranta generala a vehiculului dumneavoastra. Iata care sunt posibilele consecinte ale neglijarii diagnosticarii amortizoarelor:

  • Distante de franare mai mari. Amortizoarele uzate reduc contactul dintre anvelope si carosabil, ceea ce face ca autovehiculul dvs. sa dureze mai mult timp pentru a opri, compromitand capacitatea dvs. de a evita obstacolele bruste, in special pe drumuri umede si alunecoase.

  • Uzura neuniforma a pneurilor. Amortizoarele defecte pot cauza uzura neuniforma a pneurilor, ceea ce duce la inlocuirea prematura si la cresterea costurilor de intretinere.

  • Ruliul caroseriei. Un amortizor de socuri defect poate provoca un ruliu excesiv al caroseriei in viraje si la franare, ceea ce face ca sofatul sa fie inconfortabil si nesigur.

  • Calatorie accidentata. Daca incepeti sa simtiti fiecare groapa, fiecare denivelare de pe sosea, cel mai probabil amortizoarele dvs. au incetat sa mai netezeasca vibratiile verticale.

De ce merita sa efectuati o diagnosticare in service-ul auto Anvelopele?

Nu trebuie sa neglijati sasiul masinii dumneavoastra, deoarece vibratiile inutile accelereaza uzura celorlalte sisteme ale masinii dumneavoastra! Nu trebuie sa lasati sistemele masinii dumneavoastra sa se uzeze, va va costa mult mai mult decat masurile preventive, contactati specialistii Anvelopele pentru diagnosticare!

Maestrii nostri sunt gata sa diagnosticheze sistemul de sasiu la un pret redus. Diagnosticarea suportului amortizoarelor in service-ul nostru auto este cea mai ieftina si cea mai rapida. Sunati la +373 60 336 236 si faceti o programare pentru diagnosticare! Service-ul auto Anvelopele din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46!

Diagnosticare stalpi amortizoarelor 1Diagnosticare stalpi amortizoarelor 2Diagnosticare stalpi amortizoarelor 3Diagnosticare stalpi amortizoarelor 4Diagnosticare stalpi amortizoarelor 5Diagnosticare stalpi amortizoarelor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png