Vezi toate serviciile
Inregistrare pentru serviciu Repararea caroseriei

Reparatie caroserie auto

Semnul distinctiv al unei masini este caroseria ei. Daca doriti ca produsul dvs. sa nu-si piarda aspectul atractiv, reparati-l la timp. Caroseria merita o atentie deosebita deoarece este cea mai scumpa parte a masinii. Si acesta nu este doar un „invelis”frumos, ci indeplineste o functie de protectie. Intr-adevar, in caz de necaz pe drum, lovitura preia. Daca dintr-un motiv oarecare masina dumneavoastra a suferit modificari nefericite, va rugam sa ne contactati, noi ii vom da aspectul original.

Serviciu
Pret
Discuri de indreptare
din 500 lei
Indepartarea urmelor de lovitura
din 500 lei
Indepartarea ruginii
din 500 lei
Repararea bumperului
din 500 lei
Inlocuirea parbrizului
din 900 lei
Repararea parbrizului
din 500 lei
Serviciu
Pret
Sudare plastic auto
din 500 lei
Indreptare caroserie auto
din 500 lei
Tratare anticoroziva
din 500 lei
Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne
din 500 lei
Sablare caroserie
din 500 lei
Sablare cu nisip a jantelor
din 500 lei

Ce se va rezolva in atelierul de reparatii auto

Repararea caroseriei include o gama intreaga de masuri. In primul rand, expertul va inspecta masina si va determina domeniul de activitate. S-ar putea sa fie nevoie sa indepartati loviturile, urzeturile si zgarieturile, fisurile de chit, vopseaua si lacul si, in final, lustruiti. Maestrii pot indeparta cu usurinta rugina, repara bara de protectie, trata partea inferioara impotriva coroziunii, inlocuieste parbrizul si sudeaza plasticul auto.
In timp, masurile de restaurare a caroseriei sunt necesare pentru fiecare vehicul. Intr-adevar, chiar si vremea afecteaza negativ starea celui mai mare element al masinii. Ploaia, grindina, vantul, praful, pietrele si soarele arzator strica invelisul.
Una dintre cele mai frecvente solicitari este repararea capacului portbagajului. Ea sufera adesea in timpul accidentelor rutiere din oras. In functie de deteriorare, vom repara capacul sau il vom inlocui cu unul nou.
Nu exista doar defecte externe, ci si defecte ascunse ochiului. Acest tip de munca necesita mai multa munca. Iar aceste defecte pot prezenta pericole la volan. Piesele care nu pot fi reparate vor fi demontate si inlocuite.

Contactati profesionistii

Repararea caroseriei auto este o chestiune delicata, dar nu exista o astfel de sarcina pe care maestrii anvelopele.md din Chisinau sa nu le poata face fata. Ne vom ocupa de cele mai grele lucrari structurale si ne vom transforma vehiculul. Indreptari, refacere a geometriei, reparatii locale si majore - putem face orice sarcina. O caroserie reparata la timp va dura mult mai mult. Folosim cele mai noi tehnologii si tehnici. Indiferent daca aveti nevoie de o restaurare cosmetica sau amanuntita, este mai bine sa incredintati aceasta chestiune maestrilor. Deoarece acest tip de munca are multe nuante. Preturile service-ului auto se vor potrivi gusturilor dumneavoastra, iar serviciul va lasa cea mai placuta impresie. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati si va vom raspunde cu placere.

De unde pot obtine o reparatie de calitate a caroseriei auto?

Service auto anvelopele.md ofera servicii de reparatii caroserie auto. Atelierul angajeaza profesionisti adevarati care vor face totul rapid si eficient si la un pret accesibil.

Cum sa fac o programare cu tine pentru repararea trenului de rulare?

Va puteti inscrie la noi completand o aplicatie pe site sau apeland la service-ul nostru auto la telefon + 373 60 336 236. Rezolvam orice probleme pe care le aveti, de orice complexitate si sarcini.

Cat costa o reparatie a caroseriei auto la atelierul tau de reparatii auto?

Pentru ca comandantul sa numeasca pretul reparatiei, este necesar in primul rand sa se determine gradul de deteriorare si timpul pentru repararea acesteia. Doar avand o imagine completa a starii caroseriei masinii, vom putea estima valoarea reparatiei. Pentru a va consulta cu specialistii nostri despre starea masinii dumneavoastra si timpul pentru repararea acestuia, va rugam sa ne contactati la adresa str. Maria Dragan 1/1, Chisinau.

Sus