Inregistrare pentru serviciu Repararea caroseriei

Reparatii caroserie auto

Cartea de vizita a masinii este caroseria sa. Daca doriti ca vehiculul dumneavoastra sa nu-si piarda aspectul atractiv, trebuie sa faceti o reparatie la caroserie auto la timp. Corpul merita o atentie speciala, deoarece este cea mai scumpa parte a automobilului. Si acesta nu este doar un „invelis” frumos, ci indeplineste o functie de protectie. La urma urmei, in caz de probleme pe drum, aceasta preia lovitura. Daca masina dumneavoastra a suferit modificari nefericite din anumite motive, va rugam sa ne contactati, ii vom da aspectul original.

Serviciu
Pret
Indreptare jante
din 500 lei
Indepartarea urmelor de lovitura
din 500 lei
Indepartarea ruginii auto
din 500 lei
Repararea bamperului
din 500 lei
Inlocuire parbriz auto
din 900 lei
Repararea parbrizului
din 500 lei
Serviciu
Pret
Sudarea plasticului
din 500 lei
Indreptare caroserie
din 500 lei
Tratare anticoroziva
din 500 lei
Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne
din 500 lei
Sablare caroserie
din 500 lei
Sablare cu nisip a jantelor
din 500 lei

Cum se efectueaza repararea caroseriei

Reparatia si sudare caroserii auto include o serie intreaga de masuri. In primul rand, expertul inspecteaza masina si determina domeniul de activitate. S-ar putea sa fie nevoie sa indepartati loviturile, urzeturile si zgarieturile, fisurile de chit, vopseaua si lacul si, in final, lustruirea. Mesterii vor indeparta cu usurinta rugina, vor repara bara de protectie, vor trata partea inferioara impotriva coroziunii, vor inlocui parbrizul si vor suda plasticul auto.

De-a lungul timpului, pentru fiecare vehicul sunt necesare masuri de restaurare a caroseriei. Intr-adevar, chiar si vremea afecteaza in mod negativ starea celui mai mare element al masinii. Ploaia, grindina, vantul, praful, pietrele si soarele arzator strica stratul de acoperire.

Una dintre cele mai frecvente solicitari este repararea capacului portbagajului. El sufera adesea in timpul accidentelor rutiere. In functie de deteriorare, vom repara capacul sau il vom inlocui cu unul nou.

Exista nu numai defecte externe, ci si defecte ascunse ochiului. Acest tip de lucru necesita mult mai multa forta de munca. Iar astfel de defecte pot prezenta pericole la volan. Piesele care nu pot fi reparate vor fi demontate si inlocuite.

Contactati profesionistii

Reparatie caroserie auto este o chestiune delicata, dar nu exista o astfel de sarcina pe care mesterii Anvelopele.md din Chisinau sa nu le poata face fata. Ne vom ocupa de cele mai grele lucrari structurale si vom transforma vehiculul dumneavoastra. Indreptarea, restaurarea geometriei, reparatie caroserie fara vopsire, reparatiile locale si majore - putem face orice sarcina. Reparatiile caroseriei auto efectuate la timp vor servi mult mai mult. Folosim cele mai noi tehnologii si tehnici. Indiferent daca este necesara o restaurare cosmetica sau amanuntita, este mai bine sa incredintati aceasta problema specialistilor. Deoarece acest tip de munca are multe nuante. Preturile pentru reparatie caroserie in Chisinau nu sunt ieftine, dar preturile serviciului nostru auto se vor potrivi pe gustul dumneavoastra, iar serviciul indeplinit va lasa cea mai placuta impresie. La noi puteti sa faceti o reparatie la caoserie fara vopsire. Daca mai aveti intrebari, sunati-ne si va vom raspunde cu placere.

De unde pot obtine o reparatie de calitate a caroseriei auto? De unde pot obtine o reparatie de calitate a caroseriei auto?

Service auto anvelopele.md ofera servicii de reparatii caroserie auto. Atelierul angajeaza profesionisti adevarati care vor face totul rapid si eficient si la un pret accesibil.

Cum sa fac o programare cu tine pentru repararea trenului de rulare? Cum sa fac o programare cu tine pentru repararea trenului de rulare?

Va puteti inscrie la noi completand o aplicatie pe site sau apeland la service-ul nostru auto la telefon + 373 60 336 236. Rezolvam orice probleme pe care le aveti, de orice complexitate si sarcini.

Cat costa o reparatie a caroseriei auto la atelierul tau de reparatii auto? Cat costa o reparatie a caroseriei auto la atelierul tau de reparatii auto?

Pentru ca comandantul sa numeasca pretul reparatiei, este necesar in primul rand sa se determine gradul de deteriorare si timpul pentru repararea acesteia. Doar avand o imagine completa a starii caroseriei masinii, vom putea estima valoarea reparatiei. Pentru a va consulta cu specialistii nostri despre starea masinii dumneavoastra si timpul pentru repararea acestuia, va rugam sa ne contactati la adresa str. Maria Dragan 1/1, Chisinau.

Ce alte lucrari se efectueaza in service-ul dumneavoastra auto? Ce alte lucrari se efectueaza in service-ul dumneavoastra auto?

Pe langa repararea caroseriei, oferim servicii precum:

  • repararea trenului de rulare
  • intretinere
  • repararea sistemului de racire
  • repararea transmisiei
  • repararea motorului
  • diagnosticare tehnica si informatica
  • reparatii electrice
  • repararea sistemului de combustibil

Precum si alte servicii suplimentare.

Sus to-top.png