Inlocuirea releului retractorului

Imaginati-va ca sunteti pe cale sa va porniti masina, intoarceti cheia in contact, dar sunteti intampinat de tacere. Un releu de retractor defect ar putea fi vinovatul din spatele acestei situatii.

Ce este un releu de retractare a demarorului?

Releul demarorului serveste ca o componenta importanta in sistemul de aprindere al masinii dumneavoastra. Acesta actioneaza ca un comutator, trecand un curent electric puternic de la baterie la demaror, pornind procesul de combustie in motor. Pur si simplu, releul de demaror furnizeaza energia electrica necesara pentru a porni motorul masinii dumneavoastra.

De ce aveti nevoie de o inlocuire a releului de demaror?

Un releu de retragere defect impiedica motorul sa porneasca, lasandu-va in pana. Iata cateva simptome care indica o posibila problema:

  • Nu porneste sau porneste intermitent. Unul dintre cele mai evidente semne ale unui releu de demaror defect este faptul ca masina dumneavoastra refuza sa porneasca deloc sau porneste doar intermitent. Este posibil sa auziti un clic sau sa nu auziti niciun sunet atunci cand rotiti cheia in contact.

  • Motorul porneste fara sa porneasca. In unele cazuri, este posibil ca motorul sa porneasca continuu, dar sa nu porneasca. Acest lucru poate fi rezultatul unei conexiuni nesigure cauzate de un releu defect.

  • Demarorul ramane cuplat. Un alt semn al unui releu defect este faptul ca demarorul ramane cuplat chiar si dupa ce motorul a fost pornit. Acest lucru poate duce la o potentiala deteriorare a demarorului si a altor componente ale motorului daca nu este remediat la timp.

  • Probleme electrice. Un releu de demaror defect poate cauza probleme electrice in tot vehiculul dumneavoastra. Este posibil sa aveti lumini palpaitoare, faruri stinse sau alte anomalii electrice care indica o problema la releu.

Daca prezentati oricare dintre aceste simptome, este esential sa faceti sa fie verificat releul si, daca este necesar, sa fie inlocuit. Ignorarea semnelor de avertizare poate duce la probleme electrice mai grave, la deteriorarea motorului si la reparatii costisitoare.

De ce ar trebui sa contactati expertii de la Anvelopele?

Nu lasati un releu de pornire defect sa provoace daune grave masinii dumneavoastra. Aveti incredere in expertiza profesionistilor din domeniul auto, specializati in diagnosticarea si inlocuirea componentelor electronice auto.

Mesterii nostri sunt gata sa diagnosticheze sistemul dvs. electronic. Inlocuirea releului retractorului de demaror la noi este rapida, ieftina si sigura. Pentru a afla cat costa acest serviciu, sunati la linia noastra de asistenta telefonica la +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea releului retractorului 1Inlocuirea releului retractorului 2Inlocuirea releului retractorului 3Inlocuirea releului retractorului 4Inlocuirea releului retractorului 5Inlocuirea releului retractorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png