Vezi toate serviciile

Instalarea senzorilor de parcare intr-o masina

Pret: din 500 lei

Partenerul este un dispozitiv foarte convenabil si confortabil pentru parcare. Instalarea senzorilor de parcare faciliteaza foarte mult munca oricarui proprietar de masina. Acest senzor stabileste distanta de la marginea masinii la obstacol. Instalarea acestui apartament va ajuta la evitarea zgarieturilor inutile si a deteriorarii marginilor masinii, ceea ce la randul sau va economisi cheltuielile financiare ale proprietarului masinii. Astazi, exista o mare varietate de date ale senzorilor, fiecare dintre ele avand propriile avantaje si dezavantaje. Consultarea cu maestrii nostri va va ajuta sa alegeti cea mai buna optiune pentru masina dvs. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se pot instala senzori de parcare?

Instalati senzori de parcare in masina dumneavoastra va puteti ajuta mesterii nostri experimentati de la Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi din Moldova.

De ce ai nevoie de un ajutor de parcare?

Instalarea senzorilor de parcare simplifica foarte mult procesul si confortul de conducere. Sarcina principala a senzorilor de parcare este sa informeze soferul despre prezenta a ceva care poate provoca o coliziune periculoasa.

De la ce distanta incep sa actioneze senzorii de parcare?

Senzorii de parcare pot fi utilizati de la 1,3 - 1,5 metri, totul depinde de modelul si calitatea senzorilor de parcare. Cu cat te apropii mai mult de un obiect, cu atat mai puternici senzorii de parcare incep sa emita semnale pentru a te avertiza de pericol.

Cum sa va inscrieti la serviciul de instalare a senzorilor de parcare?

Pentru a face o programare in atelierul nostru, trebuie sa lasati o cerere pe site-ul nostru sau sa ne contactati direct la + 373 60 336 236. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim cele mai bune servicii la preturi accesibile.

Sus