Montaj senzori parcare in Chisinau

Pret: din 500 lei

Senzorii de parcare reprezint─â acele instrumente accesibile pentru fiecare autovehicul care asigur─â o parcare mai lin─â. Instalarea senzorilor de parcare garanteaz─â confort ╚Öi siguran╚Ť─â, simplificind orice manevre de parcare.

Montaj senzori parcare

Cum func╚Ťioneaz─â senzorii de parcare?

Senzorul de parcare este utilizat pentru a verifica dac─â exist─â obstacole in apropierea vehiculului . Utilizeaz─â tehnologia cu ultrasunete pentru a face o citire a loca╚Ťiei ╚Öi pentru a preveni o coliziune intre vehicul ╚Öi obstacol. Sistemul emite o frecven╚Ť─â sonor─â care nu poate fi ignorat─â de urechea uman─â pe m─âsur─â ce se apropie de obiect. Distan╚Ťa este calculat─â prin intermediul timpului de revenire a semnalului de la obstacol la senzor.

Cu func╚Ťia de a afla dac─â in apropierea ma╚Öinii sunt obiecte, senzorul de parcare anun╚Ť─â ╚Öoferul cind este in pericol de a ciocni ma╚Öina. Majoritatea senzorilor ini╚Ťiaz─â avertismente de la 150 de centimetri distan╚Ť─â. Cind sunetul devine mai pronun╚Ťat, inseamn─â c─â aproape se ciocne╚Öte ╚Öi ╚Öoferul nu trebuie s─â continue manevra.

Cel mai comun senzor de parcare este inlocuirea senzorilor de parcare cel din spate, care capteaz─â tot ce se afl─â in spatele vehiculului. Cu toate acestea, este posibil s─â efectua╚Ťi instalarea senzorilor de parcare ╚Öi pe partea din fa╚Ť─â ╚Öi pe lateralul ma╚Öinii. Cu multe op╚Ťiuni pe pia╚Ť─â, exist─â patru tipuri de senzori: unul care emite doar sunete, unul care afi╚Öeaz─â ╚Öi avertismente luminoase, altul care ofer─â un afi╚Öaj care arat─â distan╚Ťa dintre obiect ╚Öi ma╚Öin─â ╚Öi cel care are o camer─â de mar╚Öarier, care permite o vedere real─â.

Ingrijirea de bază după montaj senzori parcare in Chișinău

  • Cur─â╚Ťa╚Ťi periodic suprafa╚Ťa folosind o cirp─â curat─â umezit─â cu ap─â pentru a indep─ârta praful sau noroiul;
  • Nu vopsi╚Ťi niciodat─â suprafa╚Ťa senzorilor, deoarece acest lucru afecteaz─â sensibilitatea dispozitivului.

Pe ling─â faptul c─â arat─âm cum func╚Ťioneaz─â un senzor de parcare ╚Öi cum s─â-l instal─âm, avem ╚Öi recomand─âri privind achizi╚Ťia. Anvelopele.md este magazinul de anvelope cu cea mai mare referin╚Ť─â in vinzarea de accesorii auto.

La service auto in Ciocana Anvelopele.md, avem profesioni╚Öti care sunt la curent cu cele mai recente nout─â╚Ťi din sectorul auto care v─â pot ajuta s─â v─â r─âspund─â la intreb─âri. Echipa noastr─â calificat─â este preg─âtit─â s─â fac─â instalare senzori parcare Chi╚Öin─âu, cit ╚Öi reglarea senzorilor de parcare. V─â a╚Ötept─âm pe str. Calea Basarabiei 54.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se pot instala senzori de parcare? Unde in Chisinau se pot instala senzori de parcare?

Instalati senzori de parcare in masina dumneavoastra va puteti ajuta mesterii nostri experimentati de la Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi din Moldova.

De ce ai nevoie de un ajutor de parcare? De ce ai nevoie de un ajutor de parcare?

Instalarea senzorilor de parcare simplifica foarte mult procesul si confortul de conducere. Sarcina principala a senzorilor de parcare este sa informeze soferul despre prezenta a ceva care poate provoca o coliziune periculoasa.

De la ce distanta incep sa actioneze senzorii de parcare? De la ce distanta incep sa actioneze senzorii de parcare?

Senzorii de parcare pot fi utilizati de la 1,3 - 1,5 metri, totul depinde de modelul si calitatea senzorilor de parcare. Cu cat te apropii mai mult de un obiect, cu atat mai puternici senzorii de parcare incep sa emita semnale pentru a te avertiza de pericol.

Cum sa va inscrieti la serviciul de instalare a senzorilor de parcare? Cum sa va inscrieti la serviciul de instalare a senzorilor de parcare?

Pentru a face o programare in atelierul nostru, trebuie sa lasati o cerere pe site-ul nostru sau sa ne contactati direct la + 373 60 336 236. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim cele mai bune servicii la preturi accesibile.

Sus to-top.png