Montaj senzori parcare in Chisinau

Pret: din 500 lei

Senzorii de parcare reprezintă acele instrumente accesibile pentru fiecare autovehicul care asigură o parcare mai lină. Instalarea senzorilor de parcare garantează confort și siguranță, simplificind orice manevre de parcare.

Montaj senzori parcare

Cum funcționează senzorii de parcare?

Senzorul de parcare este utilizat pentru a verifica dacă există obstacole in apropierea vehiculului . Utilizează tehnologia cu ultrasunete pentru a face o citire a locației și pentru a preveni o coliziune intre vehicul și obstacol. Sistemul emite o frecvență sonoră care nu poate fi ignorată de urechea umană pe măsură ce se apropie de obiect. Distanța este calculată prin intermediul timpului de revenire a semnalului de la obstacol la senzor.

Cu funcția de a afla dacă in apropierea mașinii sunt obiecte, senzorul de parcare anunță șoferul cind este in pericol de a ciocni mașina. Majoritatea senzorilor inițiază avertismente de la 150 de centimetri distanță. Cind sunetul devine mai pronunțat, inseamnă că aproape se ciocnește și șoferul nu trebuie să continue manevra.

Uneori se întâmplă ca atunci când instalați senzori de parcare, să nu scoată niciun sunet despre pericol. În acest caz, merită să verificați și să reglați senzorii de parcare.

Cel mai comun senzor de parcare este inlocuirea senzorilor de parcare cel din spate, care captează tot ce se află in spatele vehiculului. Cu toate acestea, este posibil să efectuați instalarea senzorilor de parcare și pe partea din față și pe lateralul mașinii. Cu multe opțiuni pe piață, există patru tipuri de senzori: unul care emite doar sunete, unul care afișează și avertismente luminoase, altul care oferă un afișaj care arată distanța dintre obiect și mașină și cel care are o cameră de marșarier, care permite o vedere reală.

Ingrijirea de bază după montaj senzori parcare in Chișinău

  • Curățați periodic suprafața folosind o cirpă curată umezită cu apă pentru a indepărta praful sau noroiul;
  • Nu vopsiți niciodată suprafața senzorilor, deoarece acest lucru afectează sensibilitatea dispozitivului.

În Chișinău, instalarea senzorilor de parcare se poate face la service-ul auto Anvelopele.md, și puteți înlocui și senzorii de parcare la noi. În service-ul nostru auto, costul instalării senzorilor de parcare este optim pentru toți clienții noștri.

Pe lingă faptul că aratăm cum funcționează un senzor de parcare și cum să-l instalăm, avem și recomandări privind achiziția. Anvelopele.md este magazinul de anvelope cu cea mai mare referință in vinzarea de accesorii auto.

La service auto in Ciocana Anvelopele.md, avem profesioniști care sunt la curent cu cele mai recente noutăți din sectorul auto care vă pot ajuta să vă răspundă la intrebări. Echipa noastră calificată este pregătită să facă instalare senzori parcare Chișinău, cit și reglarea senzorilor de parcare. Vă așteptăm pe str. Calea Basarabiei 54.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea senzorilor de parcare 1Instalarea senzorilor de parcare 2Instalarea senzorilor de parcare 3Instalarea senzorilor de parcare 4Instalarea senzorilor de parcare 5Instalarea senzorilor de parcare 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se pot instala senzori de parcare? Unde in Chisinau se pot instala senzori de parcare?

Instalati senzori de parcare in masina dumneavoastra va puteti ajuta mesterii nostri experimentati de la Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi din Moldova.

De ce ai nevoie de un ajutor de parcare? De ce ai nevoie de un ajutor de parcare?

Instalarea senzorilor de parcare simplifica foarte mult procesul si confortul de conducere. Sarcina principala a senzorilor de parcare este sa informeze soferul despre prezenta a ceva care poate provoca o coliziune periculoasa.

De la ce distanta incep sa actioneze senzorii de parcare? De la ce distanta incep sa actioneze senzorii de parcare?

Senzorii de parcare pot fi utilizati de la 1,3 - 1,5 metri, totul depinde de modelul si calitatea senzorilor de parcare. Cu cat te apropii mai mult de un obiect, cu atat mai puternici senzorii de parcare incep sa emita semnale pentru a te avertiza de pericol.

Cum sa va inscrieti la serviciul de instalare a senzorilor de parcare? Cum sa va inscrieti la serviciul de instalare a senzorilor de parcare?

Pentru a face o programare in atelierul nostru, trebuie sa lasati o cerere pe site-ul nostru sau sa ne contactati direct la + 373 60 336 236. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim cele mai bune servicii la preturi accesibile.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png