Invelis de protectie a discurilor automobilului

Discurile masinii dvs. sunt expuse in mod constant la mediul inconjurator: praf, impact cu pietre mici, umiditate. In timp, aceasta expunere isi poate pune amprenta, ducand la jante terne, decolorate si greu de curatat.

Exista insa o modalitate de a va proteja jantele de intemperii si de a le pastra aspectul optim - un protector de janta.

Ce este un protector de janta?

Un protector de jante este un strat transparent, pe baza de ceramica, care se aplica pe suprafata jantelor dumneavoastra. Acoperirea creeaza o bariera care va protejeaza jantele de murdarie, praf si alti contaminanti. De asemenea, face ca jantele dvs. sa fie mai usor de curatat si ajuta la prevenirea decolorarii vopselei.

Beneficiile invelisului protector pentru discuri.

Exista multe motive pentru care masina dumneavoastra are nevoie de un strat de protectie pentru jantele dumneavoastra. Iata doar cateva dintre ele:

  • Pentru a va proteja jantele de mediul inconjurator. Un strat protector pe discurile dvs. va va ajuta sa le protejati de murdarie, praf si saruri.
  • Pentru ca jantele dvs. sa fie mai usor de curatat. Cu un strat de protectie pentru discuri, murdaria si murdaria se aduna pur si simplu in gramezi si se rostogolesc de pe suprafata jantelor dvs. Acest lucru face ca curatarea lor sa fie mult mai usoara si mai rapida.
  • Pentru a preveni decolorarea. In timp, razele UV pot face ca vopseaua de pe jantele dvs. sa se arda. 

V-ati dat seama ca aveti nevoie de un invelis de protectie pentru discurile dumneavoastra? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca vrei ca jantele masinii tale sa arate cat mai bine, o protectie pentru jante este o necesitate. Iar in service-ul auto Anvelopele vei primi acest strat de protectie aplicat foarte rapid la cele mai mici preturi din Chisinau! 

Pentru a afla mai multe despre acoperirea de protectie a discurilor de roti, contacteaza-ne la numarul de telefon +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Vom fi bucurosi sa va raspundem la orice intrebare si sa va ajutam sa alegeti acoperirea potrivita pentru necesitatile dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Invelis de protectie pentru discuri 1Invelis de protectie pentru discuri 2Invelis de protectie pentru discuri 3Invelis de protectie pentru discuri 4Invelis de protectie pentru discuri 5Invelis de protectie pentru discuri 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png