Repararea etrierilor

Deoarece franele functioneaza prin frecare, in timpul franarii este generata o mare cantitate de caldura. In timpul franarii se pot acumula temperaturi de pana la 200 de grade Celsius in ghidaje! Franarea si accelerarea constanta determina o schimbare rapida a temperaturii, ceea ce are un efect negativ asupra sistemului de franare si poate duce la diverse defectiuni ale etrierilor. Murdaria si praful pot provoca, de asemenea, daune.

Cum va puteti da seama daca aveti nevoie de repararea etrierilor?

Exista mai multe semne de uzura a etrierilor:

  • O crestere treptata a distantei de franare.

  • Este posibil sa simtiti o vibratie la franare.

  • Un zgomot puternic de scartait.

  • Uzura rapida a placutelor de frana.

Daca observati aceste simptome, trebuie sa contactati un profesionist pentru a repara etrierul. Lasarea nesupravegheata a sistemului de franare este periculoasa pentru viata dumneavoastra. La atelierul auto Anvelopele, interventia asupra sistemelor de franare este o prioritate.

Pentru repararea etrierului, meseriasii nostri ofera o gama completa de servicii:

  1. Diagnosticarea si dezasamblarea etrierului de frana.

  2. Gasirea sursei problemei.

  3. Daca aceasta poate fi reparata, etrierul este reparat.

  4. In caz contrar, se face inlocuirea.

Aveti nevoie de repararea etrierului de frana, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la Centrul nostru de service la + 373 60 336 236 pentru sfaturi. Mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa nu amanati problema si sa nu va asumati riscul ca problema sa se extinda la masina dumneavoastra. Repararea etrierului la atelierul nostru este usoara, rapida si ieftina. 

Nu pierdeti timpul, noi va reparam sistemul de franare la centrul nostru de service auto din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea etrierilor 1Repararea etrierilor 2Repararea etrierilor 3Repararea etrierilor 4Repararea etrierilor 5Repararea etrierilor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png