Filtrul
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelope agricole Claas

Cumpara pneuri Claas cu livrare

Cauciuc auto Claas a gasit larga popularitate la proprietari de masini, care prevad sa obtina cauciuc de calitate magnifica la un pret atractiv. Produsele lansate a acestei marci comerciale se produc utilizind materialul exclusiv calitativ, la fabrici echipate cu utilaj modern. Producator de marfuri sugereaza alegere mare de cauciuc de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Pneuri pe sezonul de vara Claas

Anvelopele pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilitatea termica marita. Cauciucul datorita tehnologiilor recente de productie isi pastreaza caracteristicile de antrenare chiar la temperaturi mari. Acest moment da sansa producatorului sa implementeze marfa in peste 80 de state din intreaga lume. Nivelul scazut de zgomot este alta proprietate, ce a fost primita prin crearea proiectului simplificat si neregulat al benzii de rulare. Pentru a aprecia toate avantajele, cumparati chiar acum pneurile de vara Claas .

Cauciuc pe sezonul de iarna Claas

Producatorul pe sezonul rece a dezvoltat pneuru Claas pe iarna care au multe avantaje . In principal, e nevoie de marcat miscarea fixa a autovehiculului la marirea vitezei si franare pe suprafata inzapezita . Modelul exclusiv a benzii asigura o aderenta cu inalta calitate pe pista. La fel, modelul benzii reduce aderenta a namolului si a zapezii . Aiesta este o solutie grozava pentru a sofa iarna si in conditii extreme. Sunteti gata sa comandati pneuri Claas pentru iarna? Pe site-ul nostru gasiti cea mai bogata gama!

Pe tot anul cauciuc Claas

Fabricantul a reusit sa creeze o posibilitate magnifica pentru sofare pe orice sezon. Aceste anvelope se remarca prin caracteristicile lor excelente de sofare pe peste umede si uscacioase, la temperaturi extinse si scazute. Merge pentru utilizare orasaneasca si off-road. Principalul avantaj este raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile si sa le testati desinestatator. Suntem convinsi ca veti fi satisfacut!

Cum sa comanzi anvelopele de vara Claas de la tine? Cum sa comanzi anvelopele de vara Claas de la tine?

Puteti cumpara anvelope agricole de vara Claas completand o cerere pe site-ul nostru sau formand numarul de telefon + 373 68 257 576. Oferim numai produse de inalta calitate la cele mai accesibile preturi in Moldova.

Care sunt avantajele anvelopelor all-season Claas? Care sunt avantajele anvelopelor all-season Claas?

Anvelopele agricole toate anotimpurile Claas are o serie de avantaje in comparatie cu concurentii sai. Dintre principalele sale avantaje, este necesar sa se evidentieze compozitia chimica speciala a anvelopei, care contribuie la cresterea rezistentei si a fiabilitatii sale.

Ce alternative exista la marca Claas? Ce alternative exista la marca Claas?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Yaroslavl
  • Omskshina
  • Kama
  • AltaiShina

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope agricole prezentate pe site-ul nostru.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png