Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare sofer este constient de faptul ca, pentru a conduce confortabil, sunt necesare branduri anvelope de incredere. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 205/55 R16, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Timpul de utilizare este elementul cel mai important. Nepotrivirea anvelopelor poate cauza accidente! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 205/55 R16?

Anvelope de vara 205/55 R16

In tara noastra, anvelopele sunt in mod traditional inlocuite spre sfarsitul primaverii. Vremea este de aproximativ 8 °С si mai mult. Anvelopele de vara 205/55 R16 sunt dotate cu o abundenta de caracteristici, ele corespund vremii din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafata drumului. Acest lucru asigura masinii o oprire rapida. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati o circumstanta dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine nevoilor proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai sigura.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si anume masura in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe suprafete foarte umede.

Tara noastra se caracterizeaza printr-o cantitate mare de precipitatii in sezonul cald, motiv pentru care este important sa se puna in functiune acesti parametri..

Anvelope de iarna 205/55 R16

In momentul in care temperatura scade sub cinci grade, este necesara modificarea partiilor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 205/55 R16 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Te mentine moale la frig. Magazinul de anvelope nostru ofera produse cu caracteristici excelente precum:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie se caracterizeaza prin capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la producatori de incredere!

Pentru a conduce confortabil iarna, trebuie sa achizitionati rampe de iarna 205/55 R16!

Cauciucuri 205/55 R16 tot sezonul

In ciuda scepticismului, rampele 205/55 R16 pentru orice vreme nu sunt concepute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului. Ei fac fata bine temperaturilor din regiune de la -7 la + zece ° C. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste roti contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii unui al doilea set de roti, caz in care este posibil sa utilizati doar unul. In cazul in care intentionati sa cumparati patine 205/55 R16 pentru orice vreme, contactati un consultant de vanzari sau cumparati online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png