Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare sofer este constient de faptul ca, pentru a conduce confortabil, sunt necesare anvelope de incredere. Pentru selectarea necesara a anvelopelor 195/55 R15, este important sa cunoasteti multe dintre cele mai importante caracteristici, de exemplu: valoarea vitezei si a sarcinii. Sezonalitatea este destul de importanta. Nealinierea anvelopelor cu conditiile climatice poate duce la un accident pe drum! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 195/55 R15?

Anvelope 195/55 R15 pentru vara

Anvelopele sunt schimbate regulat primavara in Moldova. Clima este enumerata in mod provizoriu in regiunea de 9 ° C sau mai mult. Anvelopele 195/55 R15 pentru vara au un numar mare de proprietati, ele corespund conditiilor de mediu din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pista. Ceea ce ofera vehiculului o oprire rapida. 
  2. Controlul confortului. Aceasta caracteristica poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la actiunile soferului, cu atat conducerea va deveni mai sigura.
  3. Rezistenta buna la alunecare. Si mai precis, cum sunt reglate anvelopele pentru a conduce pe drumuri ude.

Teritoriul regiunii noastre este caracterizat de o cantitate uriasa de ploi vara, motiv pentru care aceasta caracteristica trebuie luata in considerare cand cumparati pneuri de vara.

Anvelope de iarna 195/55 R15

Deoarece temperatura scade sub 5 ° C, este important sa schimbati anvelopele cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 195/55 R15 sunt un compus special. Aceasta compozitie va permite sa mentineti moliciunea in inghet. Anvelopele.md ofera produse cu proprietati excelente, precum:

  1. Model incastrat. Un profil similar se caracterizeaza prin capacitatea de a fi curatat de murdarie. Inca grozav pe autostrada. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca compozitia este din produse de la marci mondiale!

Pentru o miscare confortabila iarna, trebuie sa comandati pneuri de iarna 195/55 R15!

Anvelope pentru toate anotimpurile 195/55 R15

Contrar conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile 195/55 R15 nu sunt destinate sa fie conduse pe tot parcursul sezonului. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Adesea sunt operate in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti includ optiuni de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la necazul de a pastra 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar 1. Daca doriti sa comandati anvelope 195/55 R15 pentru orice vreme, sunati la managerul de vanzari sau faceti o achizitie in online magazin de cauciucuri auto.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png