Aquaprint salonul masinii

Vrei ca interiorul masinii tale sa arate elegant si original? Daca da, atunci aquaprintingul interiorului este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Acest proces inovator va permite sa creati modele sau desene personalizate pe bordul, usile si alte suprafete interioare ale masinii dumneavoastra.

Ce este aquaprintingul pentru interiorul masinii?

Aquaprintingul pentru interiorul masinii este un proces care foloseste apa pentru a transfera un model de pe o pelicula pe o suprafata. Mai intai, modelul este aplicat pe folie cu cerneluri speciale. Pelicula este apoi plasata in apa, iar modelul este transferat pe suprafata sub presiune.

De ce aveti nevoie de un aquaprint pentru interior?

Exista multe avantaje ale aquaprintarii pieselor de interior:

  • Este o modalitate excelenta de a transforma interiorul masinii dumneavoastra.
  • Este o optiune mai accesibila decat impachetarea sau vopsirea traditionala a masinii.
  • Este o acoperire durabila si de lunga durata.
  • Este usor de curatat si de intretinut.
  • Il puteti folosi pentru a crea multe modele diferite, de la modele simple la imagini complicate.
  • Este o modalitate excelenta de a ascunde daunele sau uzura din interiorul unei masini.
  • De asemenea, poate fi folosit pentru a adauga o nota de lux sau de personalitate unei masini.

Nu stii unde in Chisinau poti face aquaprint pe interiorul masinii tale la un pret mic? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a conferi interiorului masinii dvs. un aspect unic si elegant, precum si o metoda accesibila, durabila si usor de intretinut, atunci aquaprintingul interiorului masinii dvs. este solutia perfecta pentru dvs. 

Iar in service-ul nostru auto Anvelopele veti fi intampinati de profesionisti in detailing si design auto, care vor realiza oricare dintre ideile dumneavoastra in realitate! Dupa ce te-ai adresat noua, interiorul masinii tale se va juca cu culori noi. Noi facem cel mai bun aquaprint din toata Moldova!

Sunteti interesat de aquaprintul plasticului interior? Preturile mici si viteza mare de lucru va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la numarul +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Aquaprint interior 1Aquaprint interior 2Aquaprint interior 3Aquaprint interior 4Aquaprint interior 5Aquaprint interior 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png