Lustruirea parbrizului la zgarieturi

Pret: din 500 lei

Parbrizul preia o sarcina uriasa in timpul functionarii masinii. Suprafata sa este adesea expusa la ploaie, zapada, grindina, murdarie si praf. In cele din urma, parbrizul poate deveni tulbure, zgariat, ceea ce la randul sau reduce calitatea vizibilitatii. Toate acestea pot duce la accidente rutiere, care vor implica costuri financiare considerabile. Daca parbrizul masinii dumneavoastra nu este in stare buna, cel mai bine este sa nu intarziati cu aceasta problema, ci sa contactati un service auto. Lustruirea parbrizului nu numai ca va da un aspect frumos masinii tale, dar va afecta si siguranta la conducere.

Este important sa retineti ca, daca parbrizul dvs. are zgarieturi minore, atunci parbrizul trebuie lustruit cu atentie, iar daca geamul este ciobit, atunci abtineti de la lustruire, deoarece pot aparea crapaturi si va trebui să schimbati parbrizul.

Lustruirea parbrizului trebuie facuta numai de un mester calificat. Daca acest lucru este facut de un maestru fara experienta, exista sansa ca geamul sa fie deteriorat de lustruirea de proasta calitate a parbrizului unei masini. Anvelopele angajeaza specialisti doar cu experienta, pretul pentru lustruirea parbrizului este accesibil pentru fiecare dintre clientii nostri si vor lustrui parbrizul la nivel inalt.

Service auto Anvelopele.md ofera nu doar servicii de lustruire a parbrizelor, ci si alte servicii de lustruire, reparare, inlocuire etc. Pentru informatii mai sigure, trebuie sa contactati service-ul auto. Costul lustruirii unui parbriz in Chisinau este diferit. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioară si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completind formularul.

Lustruirea parbrizului 1Lustruirea parbrizului 2Lustruirea parbrizului 3Lustruirea parbrizului 4Lustruirea parbrizului 5Lustruirea parbrizului 6
Inregistrarea serviciului
Unde este lustruit parbrizul in Chisinau? Unde este lustruit parbrizul in Chisinau?

Serviciul de lustruire parbriz este disponibil la atelierul de reparatii auto de pe Maria Dragan 1/1. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim servicii de cea mai inalta calitate la preturi accesibile.

De ce este necesara lustruirea parbrizului? De ce este necesara lustruirea parbrizului?

Lustruirea parbrizului elimina zgarieturile de praf si panzele de paianjen, precum si urmele lasate de insecte. Acest serviciu este perfect pentru masinile cu kilometraj mare.

Care este procesul de lustruire a parbrizului unei masini? Care este procesul de lustruire a parbrizului unei masini?

Procesul de lustruire a parbrizului unei masini decurge in 5 etape:

  • consultarea cu clientul
  • inspectia parbrizului
  • lustruirea parbrizului
  • eliminarea uzurii
  • livrarea masinii catre client
Cat costa lustruirea parbrizului? Cat costa lustruirea parbrizului?

Multi factori influenteaza pretul. Costul lustruirii unui parbriz poate fi de la 1.000 de lei, doar specialistii service auto iti pot spune pretul final.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png