Vezi toate serviciile

Curatare radiatoare auto

Pret: din 500 lei

Curatarea radiatorului auto este un proces extrem de necesar de efectuat in mod regulat. Murdaria si praful de pe drumuri intra foarte des in aceasta parte a masinii. Necuratarea regulata a radiatorului poate cauza supraincalzirea motorului. Functionarea motorului in sine depinde direct de starea radiatorului. Ar trebui sa acordati atentie cuvenita starii caloriferului dumneavoastra pentru a evita problemele inutile care ar putea afecta starea dumneavoastra financiara. Puteti incredinta aceasta lucrare specialistilor serviciului nostru, care vor efectua munca eficient si in cel mai scurt timp posibil. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge sa curat radiatorul motorului?

Poti curata radiatorul motorului intr-un service specializat unde efectueaza lucrari de reparatii la sistemul de racire.

Cand trebuie curatat radiatorul motorului?

Curatarea radiatorului trebuie efectuata in mod regulat, deoarece celulele radiatorului incep sa se infunde in timp, ceea ce duce la functionarea defectuoasa a motorului. Acest lucru poate duce la costuri financiare neasteptate.

Cat costa un serviciu de curatare a caloriferelor?

Totul depinde de cat de mult trebuie sa faci, curatarea se poate face cu demontare completa, sau poate fara demontare. Cel mai bine este sa va consultati cu specialistii nostri in aceasta problema, care vor putea sa numeasca pretul exact pentru lucrarea viitoare.

Ce alte servicii sunt disponibile in service-ul dvs. auto?

Service-ul nostru auto ofera, de asemenea, servicii precum:

  • Inlocuire termostat
  • Reparatie pompe
  • Inlocuire antigel
  • Inlocuirea si repararea radiatorului motorului
Sus