Curatarea sistemului de racire auto

Pret: din 500 lei

Curatarea radiatorul de la conditioner auto este o procedura care nu trebuie neglijata deoarece acesta este una dintre cele mai importante parti ale oricarei categorie de masini, este responsabil pentru racirea sistemului motorului, prevenind supraincalzirea masinii atunci cand se ocupa de combustibil.

Curatarea corecta a radiatorului este o modalitate de a va asigura ca vehiculul dumneavoastra va fi mereu rece daca temperatura creste, alte parti ale motorului pot avea probleme, se pot topi sau chiar exploda.

De ce trebuie efectuata curatarea radiatorul de la conditioner auto in Moldova?

Majoritatea soferilor fac de obicei o singura practica de intretinere a radiatorului: verificarea nivelului apei si completarea acestuia atunci cand este necesar. Cu toate acestea, curatarea radiatorul de la conditioner auto este de asemenea o practica importanta. Nu are rost sa ramana apa daca este murdara, deoarece impuritatile pot afecta racirea, lasand vehiculul mai putin eficient. In functie de modul in care este, daca radiatorul este destul de murdar, poate provoca chiar supraincalzirea acestuia, afectand performanta motorului si chiar riscand sa se topeasca.

Curatarea sistemului de racire auto in Moldova

Cand trebuie facuta curatarea radiatorului?

Recomandarea variaza, desigur, de la vehicul la vehicul. Recomandam sa faceti o practica sa schimbati lichidul de racire din radiator la fiecare 30.000 de kilometri sau doi ani.

Schimbarea lichidului este o parte foarte importanta a curatarea sistemului de racire Chisinau, si este o activitate care necesita timp si grija, De asemenea, se recomanda verificarea lichidului la fiecare 10 mii de kilometri.

Din ceea ce s-a mentionat mai sus puteti intelege ca, curatarea radiatorul de la conditioner auto este o sarcina deloc usoara si, in multe cazuri, poate fi mai convenabil sa apelati la un service auto, si anume la Anvelopele.md. Oferim servicii calitative de curatare a radiatorului in Chisinau, si ne puteti gasi pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatare radiatoare 1Curatare radiatoare 2Curatare radiatoare 3Curatare radiatoare 4Curatare radiatoare 5Curatare radiatoare 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot merge sa curat radiatorul motorului? Unde pot merge sa curat radiatorul motorului?

Poti curata radiatorul motorului intr-un service specializat unde efectueaza lucrari de reparatii la sistemul de racire.

Cand trebuie curatat radiatorul motorului? Cand trebuie curatat radiatorul motorului?

Curatarea radiatorului trebuie efectuata in mod regulat, deoarece celulele radiatorului incep sa se infunde in timp, ceea ce duce la functionarea defectuoasa a motorului. Acest lucru poate duce la costuri financiare neasteptate.

Cat costa un serviciu de curatare a caloriferelor? Cat costa un serviciu de curatare a caloriferelor?

Totul depinde de cat de mult trebuie sa faci, curatarea se poate face cu demontare completa, sau poate fara demontare. Cel mai bine este sa va consultati cu specialistii nostri in aceasta problema, care vor putea sa numeasca pretul exact pentru lucrarea viitoare.

Ce alte servicii sunt disponibile in service-ul dvs. auto? Ce alte servicii sunt disponibile in service-ul dvs. auto?

Service-ul nostru auto ofera, de asemenea, servicii precum:

  • Inlocuire termostat
  • Reparatie pompe
  • Inlocuire antigel
  • Inlocuirea si repararea radiatorului motorului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png