Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelope agricole Yaroslavl

Ярославль Я-462 175/80 R16C
Yaroslavl
allseason
Ярославль Я-462 175/80 R16C
1 002 Lei
in basket in cos
Yaroslavl Ya-451 12,00/-R20
Yaroslavl
winter
Yaroslavl Ya-451 12,00/-R20
2 279 Lei
in basket in cos
Ярославль Я-535 295/80 R22.5
Yaroslavl
allseason
Ярославль Я-535 295/80 R22.5
2 717 Lei
in basket in cos
Ярославль Я-537 195 R14
Yaroslavl
allseason
Ярославль Я-537 195 R14
1 074 Lei
in basket in cos
Yaroslavl Ya-319 520/70 R30
Yaroslavl
allseason
Yaroslavl Ya-319 520/70 R30
3 682 Lei
in basket in cos

Comanda anvelope Yaroslavl in Chisinau

Anvelope Yaroslavl au obtinut popularitate larg raspandita intre proprietari de masini, care prevad sa cumpere anvelope auto de calitate magnifica la un pret scazut. Produsele fabricate a acestei marci comerciale se implementeaza aplicind materialul doar calitativ, la instalatii industriale echipate cu echipament innoit. Producator de marfuri prezinta sortiment larg de anvelope pe tot sezonul, de iarna si de vara.

Cauciucuri pe sezon de vara Yaroslavl

Anvelopele pe sezonul de vara constata stabilizarea termica ridicata. Datorita tehnologiilor actuale de bunuri, anvelopa isi pastreaza proprietatile de antrenare si la temperaturi ridicate . Aiest moment da sansa marcii comerciale sa implementeze bunurile in peste 60 de tari din intreaga lume. Alta proprietate e gradul scazut de galagie, care a fost primit prin infiintarea proiectului simplificat si asimetric al benzii de rulare. . Comandati acum cauciucurile de vara Yaroslavl la noi pe site, cu scopul de a stabili toate avantajele.

Pneuri pe sezon de iarna Yaroslavl

Pentru sezonul rece fabricantul a creat pneuru Yaroslavl pentru iarna ce au o cantitate imensa de avantaje. Mai intii, trebuie de accentuat miscarea stabila a automobilului la accelerare si franare pe drum inzapezit . Modelul exclusiv a benzii de rulare asigura o aderenta cu buna calitate pe pista. Modelul benzii de asemenea reduce lipirea murdariei si a omatului. Aiesta e o iesire superba pentru a sofa iarna si in situatii extreme. Planificati sa achizitionati cauciuc Yaroslavl pentru iarna? In magazinul anvelopele.md faceti rost de cea mai mare varietate!

Pe tot anul anvelope Yaroslavl

Producatorul a izbutit sa creeze o cale minunata pentru sofare pe orice perioada. Aceste pneuri se evidentiaza prin proprietatile lor superbe de sofare pe drumuri umede si uscacioase, la temperaturi ridicate si mici. Merge pentru utilizare orasaneasca si mediu rural. Principalul profit e legatura calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa procurati pneuri pentru toate sezoanele si sa le testati singuri. Suntem convinsi ca o sa fiti satisfacut!

Ce este remarcabil la anvelopele de vara Yaroslavl? Ce este remarcabil la anvelopele de vara Yaroslavl?

Printre principalele avantaje ale anvelopelor agricole Yaroslavl se numara:

  • tractiune excelenta
  • rezistenta si durabilitate
  • flotabilitate excelenta pe orice suprafata
Care este diferenta dintre anvelopele pentru toate anotimpurile Yaroslavl si anvelopele de vara? Care este diferenta dintre anvelopele pentru toate anotimpurile Yaroslavl si anvelopele de vara?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Yaroslavl difera de anvelopele de vara in primul rand in perioada de functionare. Anvelopele Yaroslavl all-season, spre deosebire de versiunile de vara, nu sunt legate de un anumit sezon, sunt perfect adaptate atat la temperaturi scazute, cat si la cele ridicate, ceea ce le face cat mai versatile.

Ce alternative exista la brandul Yaroslavl? Ce alternative exista la brandul Yaroslavl?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Omskshina
  • Kama
  • AltaiShina
  • Voltyre

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope agricole prezentate pe site-ul nostru.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png