Cumpara uleiuri Sintec (Sintoil) pentru motor in Moldova

O gama mare de uleiul Sintec (Sintoil) pentru motor gasiti in catalogul nostru. Aceasta firma odinioara a castigat o imensa celibretatae si este preferata la nivel mondial de o multime de proprietari de automibil. Noi dam asigurare pentru calitatea tuturor uleiurilor pentru motor prezentate in sortiment, deoarece vindem doar produse originale, de calitate superioara.

Uleiul Sintec (Sintoil) pentru motor sintetic are grad ridicat de adaptabilitate la temperatura. Aceasta e o optiune perfecta pentru un motor ce lucreaza la temperaturi minime si maxime. Proprietatile uleiurilor sintetice cuprind: fixitate termica si oxidativa inalta; indice de vascozitate mari; performanta inalta la temperaturi scazute; evaporare scazuta; coeficient mic de frecare.

Uleiul pentru motor semi-artificial constata prin universalitatea sa si este admisibil pentru practic orice tip de motor. Uleiul semi-sintetic are nivel mai scazut de aditivi si vascozitate mai mica.

Ule mineral Sintec adaptat pentru masinile cu motoare care nu cer intretinere speciala. Aceasta e o optiune excelenta si convenabila pentru autovehiculele invechite.

Ce fel de ulei de motor sa alegi?

Pentru a alege lubrifiantul potrivit, este nevoie sa posedati: kilometrajul automobilului, sezonalitatea si nivelul de vascozitate, tipul de motor cu ardere interna. Aceasta informatie poate fi gasita in actul specificatiilor tehnice a vehiculului sau predati alegerea mesterilor nostri. Cumparati chiar acum si savurati absolut de toate avantajele valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna gata sa va bucuram cu reduceri frecvente, servicii de extraordinara calitate, si valori atragatoare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png