Vezi toate serviciile

Cumpara uleiuri Sintec (Sintoil) pentru motor in Moldova

O gama mare de uleiul Sintec (Sintoil) pentru motor gasiti in catalogul nostru . Aceasta firma odinioara a castigat o imensa celibretatae si este preferata la nivel mondial de o multime de proprietari de automibil . Noi dam asigurare pentru calitatea tuturor uleiurilor pentru motor prezentate in sortiment, deoarece vindem doar produse originale, de calitate superioara .

Uleiul Sintec (Sintoil) pentru motor sintetic are grad ridicat de adaptabilitate la temperatura. Aceasta e o optiune perfecta pentru un motor ce lucreaza la temperaturi minime si maxime. Proprietatile uleiurilor sintetice cuprind:fixitate termica si oxidativa inalta;indice de vascozitate mari;performanta inalta la temperaturi scazute;evaporare scazuta;coeficient mic de frecare .

Uleiul pentru motor semi-artificial constata prin universalitatea sa si este admisibil pentru practic orice tip de motor. Uleiul semi-sintetic are nivel mai scazut de aditivi si vascozitate mai mica.

Uleiul de motor anorganic e adaptat pentru masinile cu motoare care nu cer intretinere speciala. Aceasta e o optiune excelenta si convenabila pentru autovehiculele invechite.

Ce fel de ulei de motor sa alegi?

Pentru a alege lubrifiantul potrivit, este nevoie sa posedati:kilometrajul automobilului, sezonalitatea si nivelul de vascozitate, tipul de motor cu ardere interna . Aceasta informatie poate fi gasita in actul specificatiilor tehnice a vehiculului sau predati alegerea mesterilor nostri. Cumparati chiar acum si savurati absolut de toate avantajele valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna gata sa va bucuram cu reduceri frecvente, servicii de extraordinara calitate, si valori atragatoare.

Sus