Aliniere și ajustare pentru camioane

Cambarea sau cambrarea este ajustarea pozitiei rotilor vehiculului in raport cu suspensia. Cambarea reglata incorect atat la camioane, cat si la autoturisme, reprezinta o amenintare serioasa la adresa sigurantei rutiere, deoarece manevrabilitatea vehiculului este sever redusa, uzura pneurilor creste, iar eficienta combustibilului scade, deoarece se cheltuieste mai multa energie pentru a mentine vehiculul pe traseu.

Ce determina deplasarea rotilor?

Suspensia autovehiculului este un sistem foarte elastic, care, conform legilor fizicii, isi pierde rezistenta si flexibilitatea in timp sub influenta fortelor externe, cunoscute si sub numele de kilometraj. Acesta este principalul motiv, dar dincolo de acesta exista si alte cauze, cum ar fi:

  • Conducerea pe drumuri accidentate;

  • Accidente;

  • Franare brusca. 

Este imperios necesar ca inclinarea camioanelor sa fie reglata in mod regulat, deoarece acestea sunt in permanenta in miscare si au o inertie mai mare, ceea ce duce la o uzura mai rapida a suspensiei.

Cum stiti cand este timpul pentru o ajustare a camberului?

In primul rand, trebuie sa fiti vigilent si sa urmariti simptomele:

  • Manevrabilitate si raspuns redus al directiei.

  • Vibratii neobisnuite.

  • Consum ridicat de combustibil.

  • Uzura inegala a pneurilor.

  • Dificultati in mentinerea cursului.

Daca observati deteriorarea in timp a acestor simptome, mecanicii de la garajul nostru va recomanda sa faceti camioneta cambrata la fiecare 8-12 mii de kilometri, la centrul nostru de service pretul este rezonabil si avem specialisti care sunt capabili sa faca reparatii majore ale suspensiei si ale altor elemente ale vehiculului dumneavoastra. Pentru a afla costul cambrajului, sunati-ne la +373 60 336 236. Nu pierdeti timpul, veniti la atelierul nostru de reparatii Chisinau Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reglajul direcției pentru camioane 1Reglajul direcției pentru camioane 2Reglajul direcției pentru camioane 3Reglajul direcției pentru camioane 4Reglajul direcției pentru camioane 5Reglajul direcției pentru camioane 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png