Pictura caroserie automobilului

Pictura masinii este mai mult decat o modalitate de a-i imbunatati aspectul. De asemenea, va protejeaza caroseria masinii impotriva intemperiilor si a deteriorarilor. In timp, vopseaua masinii dvs. se poate decolora, se poate ciobi sau poate fi deteriorata in urma unui accident. Daca vopseaua masinii dvs. arata cel mai rau, sunt sanse ca masina dvs. sa aiba nevoie de o lucrare de vopsire a caroseriei.

Pictura de caroserie: nuante ale procesului.

Vopsirea caroseriei auto este procesul de aplicare a unui nou strat de vopsea pe caroseria masinii dumneavoastra. Vopsirea caroseriei este un proces complex care necesita abilitati si echipamente speciale. Ingrijirea corecta a masinii va prelungi durata de viata a masinii dumneavoastra pentru multi ani de acum incolo!

De ce aveti nevoie de pictura caroseriei?

Vopsirea caroseriei are o serie de beneficii, sa aruncam o privire asupra lor:

  • Vopsirea caroseriei auto poate readuce vopseaua masinii dvs. la starea initiala sau chiar o poate imbunatati. 
  • Vopsirea caroseriei auto poate schimba culoarea masinii dvs. in orice culoare doriti. Este o modalitate excelenta de a va personaliza masina si de a-i conferi un stil aparte.
  • Vopsirea caroseriei ii va da masinii dvs. un aspect nou, chiar daca vopseaua actuala este in stare buna. 
  • O masina bine intretinuta, cu un strat proaspat de vopsea, se va vinde cu mai mult decat o masina cu vopseaua decolorata sau deteriorata.
  • Vopseaua auto ofera un strat de protectie intre caroseria masinii dvs. si radiatiile solare. Acest lucru va ajuta la prevenirea decolorarii si a altor daune.
  • O masina bine vopsita este mai usor de reperat pe sosea, ceea ce ajuta la prevenirea accidentelor.

Nu sunteti sigur unde se efectueaza lucrari de vopsire a caroseriei la un pret scazut? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Lucrarile de vopsire a caroseriei sunt o modalitate excelenta de a restaura vopseaua masinii tale, de a-i schimba culoarea sau de a-i da un aspect nou. 

Iar maestrii de la Anvelopele car service va vor ajuta cu placere sa schimbati culoarea masinii, sa-i redati aspectul de odinioara si sa schimbati complet perceptia masinii dumneavoastra pe sosea!

In service-ul nostru auto va vor fi efectuate lucrari complexe de caroserie vopsea la un pret mic! Contactati operatorii nostri de la linia telefonica directa la numarul +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Lucrari de vopsire 1Lucrari de vopsire 2Lucrari de vopsire 3Lucrari de vopsire 4Lucrari de vopsire 5Lucrari de vopsire 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png