Vezi toate serviciile

Instalarea unei camere de vedere spate intr-o masina

Pret: din 500 lei

Parcarea unei masini, mai ales in marsarier, este un proces foarte dificil daca nu ai multi ani de experienta de conducere. Avand o camera pentru vedere spate, masina dvs. poate fi mult mai usor de utilizat. In comparatie cu senzorii de parcare, o camera de spate are o serie de avantaje, dintre care cel mai semnificativ este, desigur, prezenta unei camere prin care tu insuti poti estima distanta pana la un obstacol. Instalarea unei camere retrovizoare este o solutie foarte buna, care pe viitor te va scuti de la a intra in situatii dificile la parcarea in marsarier. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge sa instalez o camera de retrovizoare in Chisinau?

Puteti instala o camera retrovizoare in Chisinau intr-un atelier de reparatii auto de pe Maria Dragan 1/1. Acest atelier de reparatii auto angajeaza specialisti cu experienta vasta si cunostinte bogate care vor efectua toate reparatiile necesare rapid si eficient.

Ce face instalarea unei camere de vedere spate?

Instalarea unei camere de vedere spate mareste considerabil confortul si siguranta la volan. O camera pentru vedere spate este adesea instalata ca suplimentar la senzorii de parcare, dar poate fi instalata si separat.

Unde este cel mai bun loc pentru a pune camera de vedere spate?

Camera de vedere din spate este instalata cel mai adesea in locuri precum:

  • trompa
  • bara de protectie
  • acoperis
Cum sa faci o programare pentru instalarea unei camere de vedere spate?

Inscrierea la un serviciu de instalare a camerei de retrovizoare nu este dificila si nu necesita mult timp. Acest lucru se poate face prin completarea unei cereri direct pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 336 236.

Sus