Instalarea unei camere de vedere spate intr-o masina

Pret: din 500 lei

Instalarea unei camere retrovizoare Chișinău oferă o vedere a spatelui vehiculului cind este in marșarier. Vă ajută să vedeți zona din spatele mașinii dvs. atunci cind dați inapoi. Adesea, oferă mai multă vizibilitate in spatele mașinii decit poți obține dacă intorci capul. Această vizibilitate suplimentară poate ajuta la prevenirea unui accident atunci cind faceți backup. Ghidul de parcare este afișat pe ecranul camerei de vedere din spate, care se mișcă in funcție de direcția volanului.

Un avantaj semnificativ al unei camere de spate este că ajută la prevenirea accidentelor de intoarcere prin extinderea cimpului vizual, in special sub nivelul lunetei sau al portbagajului. De asemenea, camerele vă sporesc capacitatea de a vedea dincolo de lățimea imaginii unei oglinzi, ajutind la eliminarea punctelor moarte.

Instalarea unei camere de vedere spate intr-o masina

Care este structura unei camere de spate?

Structura camerei retrovizoare diferă mult in comparație cu celelalte. Camera retrovizoare se află in spatele mașinii. Este conectat la un ecran de afișare care vă arată ce se intimplă in zona din spatele vehiculului.

Camerele cu retrovizoare captează de fapt imagini care sunt opusul a ceea ce vedeți cu adevărat pe afișaj. Ceea ce vedeți este o imagine in oglindă cu fluxul video inversat, astfel incit să aveți orientarea corectă cind vă uitați la afișajul LCD. Dacă ar fi să faceți o copie de rezervă a vehiculului pe baza imaginilor brute de la o cameră retrovizoare, ați vira din greșeală la stinga pentru a evita un obstacol pe partea dreaptă.

Instalarea unei camera de vedere spate pe o mașină se face de obicei intr-un unghi in jos, iar camerele cu vedere spate pot fi achiziționate fără fir sau cu fir.

Unde vor instala o cameră retrovizoare la Chișinău de înaltă calitate? Anvelopele.md este un service auto 24 de ore din 24 la care poți veni oricând dacă ai nevoie să instalezi o cameră retrovizoare în Chișinău. Angajăm cei mai calificați mecanici care vor instala camera retrovizoare pe mașină cu acuratețe și rapiditate, iar prețul pentru instalarea camerei retrovizoare este optim pentru fiecare client. Puteți afla cât costă instalarea unei camere de retrovizoare pe o mașină sunând la + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea camerei de vedere spate 1Instalarea camerei de vedere spate 2Instalarea camerei de vedere spate 3Instalarea camerei de vedere spate 4Instalarea camerei de vedere spate 5Instalarea camerei de vedere spate 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot merge sa instalez o camera de retrovizoare in Chisinau? Unde pot merge sa instalez o camera de retrovizoare in Chisinau?

Puteti instala o camera retrovizoare in Chisinau intr-un atelier de reparatii auto de pe Maria Dragan 1/1. Acest atelier de reparatii auto angajeaza specialisti cu experienta vasta si cunostinte bogate care vor efectua toate reparatiile necesare rapid si eficient.

Ce face instalarea unei camere de vedere spate? Ce face instalarea unei camere de vedere spate?

Instalarea unei camere de vedere spate mareste considerabil confortul si siguranta la volan. O camera pentru vedere spate este adesea instalata ca suplimentar la senzorii de parcare, dar poate fi instalata si separat.

Unde este cel mai bun loc pentru a pune camera de vedere spate? Unde este cel mai bun loc pentru a pune camera de vedere spate?

Camera de vedere din spate este instalata cel mai adesea in locuri precum:

  • trompa
  • bara de protectie
  • acoperis
Cum sa faci o programare pentru instalarea unei camere de vedere spate? Cum sa faci o programare pentru instalarea unei camere de vedere spate?

Inscrierea la un serviciu de instalare a camerei de retrovizoare nu este dificila si nu necesita mult timp. Acest lucru se poate face prin completarea unei cereri direct pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png