Inlocuirea radiatorului de incalzire

Radiatorul de incalzire al masinii dumneavoastra este o componenta vitala a sistemului de incalzire al masinii. Acesta este responsabil pentru transferul de caldura de la lichidul de racire a motorului la aerul care este suflat in interiorul vehiculului dumneavoastra. Daca radiatorul de incalzire se defecteaza, nu va veti mai putea bucura de aer cald in masina in timpul lunilor de iarna.

Ce este un radiator de incalzire si ce functie indeplineste acesta?

Radiatorul de incalzire este un mic dispozitiv care se afla in interiorul masinii dumneavoastra. Acesta este format dintr-o serie de tuburi subtiri umplute cu un fluid care transfera caldura. Atunci cand motorul functioneaza, acest fluid din radiatorul de incalzire se incalzeste. Lichidul de racire incalzit curge apoi prin tuburi, incalzind aerul care intra in interiorul masinii dumneavoastra.

Semne de defectiune a radiatorului de incalzire.

Exista mai multe semne care pot indica faptul ca radiatorul de incalzire este defect. Acestea includ:

  • Incalzitorul masinii dumneavoastra nu sufla aer cald.
  • Incalzitorul masinii dumneavoastra sufla aer cu un miros ciudat.
  • Parbrizul masinii dvs. se incetoseaza atunci cand folositi radiatorul.
  • Vedeti ca se scurge lichid de racire de sub autovehiculul dumneavoastra.

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important ca radiatorul de incalzire sa fie verificat de un mecanic calificat. Un radiator de incalzire defect poate cauza o serie de probleme, printre care:

  • Incapacitatea de a va incalzi masina in timpul iernii.
  • Contaminarea parbrizului.
  • Scurgeri de lichid de racire.
  • Supraincalzirea motorului.

Nu stiti unde sa schimbati miezul incalzitorului in Chisinau? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

In cazul in care radiatorul de incalzire este defect, este important sa il inlocuiti cat mai curand posibil. 

Maestrii de la service-ul auto Anvelopele va ofera servicii de diagnosticare si reparatie a sistemului de incalzire la costuri reduse. Inlocuirea radiatorului de incalzire la un pret scazut si in cel mai scurt timp posibil - este real! Doar apelati la maestrii din Anvelopele!

Aveti nevoie de reparatia sistemului de incalzire la masina dvs. dar sunteti ingrijorat de pret? Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea radiatorului de incalzire 1Schimbarea radiatorului de incalzire 2Schimbarea radiatorului de incalzire 3Schimbarea radiatorului de incalzire 4Schimbarea radiatorului de incalzire 5Schimbarea radiatorului de incalzire 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png