Vezi toate serviciile

Diagnosticarea sistemului de franare auto

Pret: din 500 lei

Sistemul de franare al unei masini este un set complex de mecanisme, care, la randul sau, este necesar pentru siguranta soferilor, a pasagerilor si, in principiu, a tuturor celor din jurul lor, in general. Pentru a mentine frana in stare de functionare, se inlocuiesc componentele uzate, se verifica sistematic unitatile, se inlocuiesc elementele de lubrifiant si cauciuc. Urmatorii factori raporteaza o defectiune a sistemului de franare:pentru a apasa pedala de frana trebuie depuse eforturi suplimentare;scaderea nivelului lichidului de frana in rezervorul de sub capota masinii;in caz de franare, pedala de frana vibreaza;vehiculul trage in lateral cand soferul franeaza. Pentru a remedia defectiunea, este necesar sa diagnosticati sistemul de franare intr-un service auto specializat. O conceptie gresita comuna in randul soferilor este ca acestia decid sa testeze ei insisi franele. Drept urmare, ei rateaza probleme pentru ca nu stiu unde si ce sa caute. Avem o echipa de profesionisti la centrul nostru de service auto care va va diagnostica sistemul de franare in cel mai bun mod posibil! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitarea anvelopelor, montarea anvelopelor la fata locului, diagnosticarea computerizata a masinii, inlocuirea pernelor motorului, inlocuirea curelei de aer conditionat.

Inregistrarea serviciului
Unde pot folosi serviciul de diagnosticare a sistemului de franare din Chisinau?

In serviciul nostru auto Chisinau de pe Maria Dragan 1/1, oferim servicii de inalta calitate pentru diagnosticarea sistemului de franare al transportului rutier. Personalul este format din adevarati profesionisti care vor efectua toate reparatiile necesare in cel mai scurt timp posibil.

Cum se verifica daca sistemul de franare functioneaza?

Verificarea performantei sistemului de franare nu este dificila, orice proprietar de masina se poate descurca. Daca chiar si cu o usoara apasare pe pedala de frana, masina nu rezista, acesta este primul semn care indica necesitatea verificarii sistemului de franare.

Cum iti poti da seama daca exista aer in sistemul de franare?

Puteti afla despre prezenta aerului in sistemul de franare prin urmatoarele semne:

  • crestere semnificativa a distantei de franare
  • pentru a frana, trebuie sa apasati pedala de frana de multe ori
Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Exista doua modalitati de a va inscrie la serviciul nostru auto:lasati o solicitare pe site-ul nostru sau formati numarul de telefon + 373 60 336 236.

Sus