Verificarea sistemul de franare auto

Pret: din 500 lei

Ingrijirea sistemului de franare este unul dintre cele mai importante lucruri pentru conducere in siguranta. Nu este recomandabil sa asteptati o defectiune, diagnosticarea sistemei de franare  de pe stand va vor ajuta sa evitati problemele pe drum.Verificarea trebuie sa efectuezi cel putin o data pe an. Diagnosticare  sistemei de franare periodica asigura de la situatiilor periculoase pe sosea. Procesul de diagnosticare implica:

 • inspectie vizuala;
 • diagnosticare de la salon;
 • verificarea starii rotilor;
 • verificarea furtunurilor, cilindrilor, discurilor si placutelor.

Retineti ca verificarea sistemul de franare nu se efectueaza intotdeauna dupa acelasi principiu. Modelul si anul de fabricatie al vehiculului au o mare importanta. Daca pentru o masina procedura poate fi una, pentru alta va fi necesara o abordare complet diferita. 

Diagnoza sistemul de franare

Adresarea in centru de service auto este optiune excelenta pentru service auto de calitate. Diagnosticare sistemei de franare catre mecanici calificati asigura indreptarea rapida a tuturor defectelor si recomandari pentru viitoare. In serviciu specializate efectueaza diagnosticarea sistemul de franare al autovehiculului pe un stand de testare, ceea ce face procesul de lucru mai usor. Diagnosticare sistemei de franare corecta si de buna calitate va permite sa aflati parametrii exacti al masinii dumneavoastra: 

 • Temperatura de franare;
 • Viteza de rotatie;
 • Presiune hidraulica;
 • Incarcarea pieselor;
 • Momentul in care se actioneaza franele.

Cand este necesar diagnostic sistemei de franare

Daca nu exista defecte vizibile, puteti incercati sa faceti verificarea sistemul de franare singuri. In aceste conditii, diagnosticare sistemei de franare ale autovehiculului se realizeaza asa:

 • Actionati frana, masina ar trebui sa opreasca momental si, daca incercati sa o aplicati, auto nu ar trebui sa se miste niciun centimetru;
 • Daca pedala are cursa lunga, exista posibilitatea ca aerul sa fi patruns in interior;
 • Daca pedala cedeaza foarte usor, acesta ar putea fi un semnal ca cilindrul este defectat;
 • Verificati data de expirare si nivelul lichidului;
 • De asemenea, observati starea si scurgeri ale furtunurilor.

Diagnosticarea computerizata a automobilului nu este intotdeauna sarcina usoara, si poate fi incredintat doar specialisti cu experienta mare. Daca vedeti ca diagnostic sistemul de franare este peste capacitatea dumneavoastra, ar fi mai bine sa incredintati aceasta lucrare la specialist cu experienta pentru a evita inrautatirea situatiei. Adresati-va in service auto non stop la Calea basarabiei 46. Va garantam ca serviciul va fi efectuate la cel mai inalt standard. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:+ 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sistemei de franare 1Diagnosticarea sistemei de franare 2Diagnosticarea sistemei de franare 3Diagnosticarea sistemei de franare 4Diagnosticarea sistemei de franare 5Diagnosticarea sistemei de franare 6
Inregistrarea serviciului
Unde se face diagnosticarea sistemului de franare in Chisinau? Unde se face diagnosticarea sistemului de franare in Chisinau?

In serviciul nostru auto Chisinau de pe Calea basarabiei 46 oferim servicii de inalta calitate pentru diagnosticarea sistemului de franare al transportului rutier. Personalul este format din adevarati profesionisti care vor efectua toate reparatiile necesare in cel mai scurt timp posibil.

Cum se face diagnosticarea sistemului de franare pe stand? Cum se face diagnosticarea sistemului de franare pe stand?

Verificarea performantei sistemului de franare nu este dificila, orice proprietar de masina se poate descurca. Daca chiar si cu o usoara apasare pe pedala de frana, masina nu rezista, acesta este primul semn care indica necesitatea verificarii sistemului de franare.

Cum iti poti da seama daca exista aer in sistemul de franare? Cum iti poti da seama daca exista aer in sistemul de franare?

Puteti afla despre prezenta aerului in sistemul de franare prin urmatoarele semne:

 • crestere semnificativa a distantei de franare
 • pentru a frana, trebuie sa apasati pedala de frana de multe ori
Cum sa va inscrieti la service-ul auto? Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Exista doua modalitati de a va inscrie la serviciul nostru auto: lasati o solicitare pe site-ul nostru sau formati numarul de telefon + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png