Vezi toate serviciile

Inlocuiti filtrul de combustibil intr-o masina

Pret: din 280 lei

Aproape fiecare motor cu ardere interna are filtre de combustibil, fie el pe benzina sau motorina. Sarcina lor principala este curatarea combustibilului inainte de a intra in cilindri, aceste filtre captand particule ale caror dimensiuni depasesc norma admisa. Aceste particule pot infunda injectoarele, pot dezactiva piesele injectoarelor. Toate acestea in general au un efect extrem de negativ asupra functionarii masinii. Prin urmare, inlocuirea filtrului de combustibil la intervale regulate va avea un efect pozitiv asupra performantei masinii dumneavoastra. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde sa aplici pentru inlocuirea filtrului de combustibil in Moldova?

Specialistii nostri de la un service auto situat in Chisinau pe strada Maria Dragan 1/1 pot inlocui filtrul de combustibil. Oferim servicii de calitate la preturi mici.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de combustibil?

Nu exista un singur raspuns la aceasta intrebare, fiecare are propriul punct de vedere, dar recomandam schimbarea filtrului de combustibil la fiecare 50-60.000 km din distanta parcursa.

Care sunt semnele ca este timpul sa schimbi filtrul de combustibil?

Factorii care ar trebui sa inlocuiasca filtrul de combustibil al masinii dvs. sunt:

  • Consum mare de combustibil
  • Masina smucitura la ridicare
  • Masina poate incepe sa se blocheze la ralanti
Ce alte servicii pot fi utilizate in service-ul dvs. auto?

De asemenea, putem oferi servicii precum inlocuirea filtrului de ulei, inlocuirea filtrului de aer, inlocuirea filtrului de habitaclu, reumplerea aparatului de aer conditionat si alte servicii de intretinere.

Sus