Inlocuirea filtrului de motorina

Pret: din 280 lei

Filtrul de combustibil nu este altceva decat o piesa care se afla intre rezervor si motor. Are forma unui cilindru, cu doua capete prin care trece combustibilul cu reziduuri. In interiorul cilindrului, exista o retea de filtre prin care combustibilul trece pentru a fi mai pur si iese la celalalt capat, direct catre cilindrul de ardere. Majoritatea filtrelor sunt negre sau aurii si exista unele care sunt acoperite cu un capac alb.

Verificati intotdeauna ca filtrul de combustibil sa fie etans, deoarece este esential ca sistemul intern format dintr-o pelicula de curatare sa fie cat mai intact posibil.

Cum sa cunoasteti daca aveti nevoie de inlocuirea filtrului de combustibil auto?

Prima recomandare pentru inlocuirea filtrului de motorina este sa urmati instructiunile producatorului. In general, lipsa puterii, dificultatea la viteze mari sau pornirea mai lent sunt semne ca trebuie sa inlocuiti filtrul de combustibil cat mai curand posibil.

Un semn clasic ca trebuie inlocuit filtrul este un ralanti mai dur. Pe masura ce aveti nevoie de mai multa putere pentru a scoate masina din inertie, mersul la ralanti genereaza un consum mai mare. Daca filtrul este folosit sau foarte murdar, masina nu va putea produce aceasta putere la forta potrivita pentru ca masina sa functioneze.

Un alt semn ca trebuie sa inlocuiti filtrul de combustibil este acceleratia mai lenta decat cea normala. Daca pasiti pe acceleratie si masina nu raspunde asa cum trebuie, ar putea fi un semn ca filtrul nu mai poate curata combustibilul asa cum trebuie si ca arderea in cilindru este afectata de acumularea de impuritati.

Inlocuirea filtrului de combustibil in Moldova

Cand sa faceti inlocuirea filtrului de combustibil auto?

In cele mai multe cazuri se recomanda ca inlocuirea filtrului de motorina sa fie efectuata la fiecare 10.000 km parcursi, cand filtrul de combustibil murdar incepe sa dauneze cu adevarat masinii. Dar timpul cand sa schimbi filtrul de combustibil depinde foarte mult si de modul in care este folosita masina si de unde o lasi cand nu o folosesti.

Pentru masinile care ruleaza mult in oras, se recomanda inlocuirea filtrului de combustibil auto la o frecventa definita si nu datigres niciodata in acest proces. Acest lucru ajuta motorul sa ramana reglat, echilibrand totodata componentele electrice, cum ar fi bateriile, care ajuta masina sa declanseze sistemul de aprindere pentru a porni masina.

Masinile care parcurg distante lungi intr-o perioada scurta de timp trebuie si ele sa schimbe filtrele: functionarea mult timp in timpul unei zile ajunge sa uzeze componenta mai repede.

Functionarea corecta a filtrului de combustibil depinde de toate partile, ca un instrument muzical intr-o adevarata simfonie mecanica care este un motor de masina. A avea produse si furnizori de cea mai buna calitate este cea mai buna modalitate de a evita problemele, care serveste si pentru alte reparatii auto necesare. Si aici va vine in ajutor auto service-ul Anvelopele.md. Avem doar specialistri calificati, care vor rezolva orice problema a masinii dumneavoastra.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuiti filtrul de combustibil 1Inlocuiti filtrul de combustibil 2Inlocuiti filtrul de combustibil 3Inlocuiti filtrul de combustibil 4Inlocuiti filtrul de combustibil 5Inlocuiti filtrul de combustibil 6
Inregistrarea serviciului
Unde sa aplici pentru inlocuirea filtrului de combustibil in Moldova? Unde sa aplici pentru inlocuirea filtrului de combustibil in Moldova?

Aceasta lucrare poate fi efectuata de catre specialistii nostri de la un service auto situat in Chisinau pe strada Calea basarabiei 46. Oferim servicii de calitate la preturi mici.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de combustibil? Cat de des trebuie schimbat filtrul de combustibil?

Nu exista un singur raspuns la aceasta intrebare, fiecare are propriul punct de vedere, dar va recomandam sa faceti acest lucru la fiecare 50-60.000 km din distanta parcursa.

Ce semne indica o defectiune? Ce semne indica o defectiune?

Factorii care ar trebui sa schimbe filtrul de combustibil pentru masina dvs. sunt:

  • Consum mare de combustibil
  • Masina smucitura la ridicare
  • Masina poate incepe sa se blocheze la ralanti
Ce alte servicii pot fi utilizate in service-ul dvs. auto? Ce alte servicii pot fi utilizate in service-ul dvs. auto?

De asemenea, putem oferi servicii precum inlocuirea filtrului de ulei, inlocuirea filtrului de aer, inlocuirea filtrului de habitaclu, reumplerea aparatului de aer conditionat si alte servicii de intretinere.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png