Vezi toate serviciile

Diagnosticare ABS auto

Pret: din 500 lei

Inainte de aparitia ABS, masinile erau mai periculoase. Mai ales daca conduceai pe un drum inghetat sau umed. In acele vremuri, vehiculele erau de obicei echipate cu un sistem de franare fara electronica, cauciucuri nu foarte de calitate si tractiune spate. Masinile moderne se comporta cu incredere chiar si atunci cand conduc pe drumuri inghetate. Majoritatea masinilor moderne sunt echipate cu tractiune fata, sisteme electronice de securitate si anvelope moderne. Un sistem deosebit de important este sistemul de franare antiblocare (ABS). ABS include urmatoarele componente:supape hidraulice si o unitate electronica, care, la randul lor, la semnalul unitatii electronice, regleaza o anumita forta de franare in fiecare roata fara nicio participare a proprietarului masinii;senzori de viteza. Senzorii, la randul lor, monitorizeaza viteza de rotatie a rotilor masinii si raporteaza informatii computerului. ESP este un sistem electronic de stabilizare. Diagnosticarea ESP se face in timpul unei verificari de rutina a sistemelor electronice ale masinii. Evenimentul in sine include:inspectia circuitelor de alimentare cu verificarea ulterioara a tuturor conexiunilor;citirea codurilor de eroare cu decodarea lor ulterioara;diagnosticarea senzorilor;monitorizarea starii pompelor si a actuatoarelor electrohidraulice. Daca trebuie sa efectuati date de diagnosticare, va rugam sa contactati serviciul nostru auto. La noi puteti efectua diagnosticarea sistemului de racire, diagnosticarea transmisiei si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge la Chisinau pentru a diagnostica ABS?

Specialistii nostri pot efectua diagnosticarea ABS-ului masinii dumneavoastra intr-un service auto la adresa:st. Maria Dragan 1/1. Expertii nostri vor efectua toate reparatiile necesare in cel mai scurt timp posibil, precum si vor oferi o garantie.

Este posibil sa remediez singur eroarea ABS?

Daca nu ati mai fost angajat in reparatii auto si nu aveti cunostintele si abilitatile necesare, atunci cel mai bine este sa contactati un centru specializat pentru ajutor. Egoismul nu poate decat sa agraveze situatia.

Care sunt semnele ca ABS-ul functioneaza defectuos?

Daca se aprinde ledul ABS, pedala de frana nu reactioneaza in mod normal sau se blocheaza deloc, atunci cu siguranta exista probleme cu sistemul antiblocare. In acest caz, trebuie sa mergeti imediat la cel mai apropiat service auto pentru reparatii.

Cum ajungi la service-ul tau auto?

Puteti completa o cerere pe site pentru a va inscrie la atelierul nostru de reparatii auto sau sunati la + 373 60 336 236.

Sus