Diagnosticarea radiatorului de racire auto

Pret: din 500 lei

Radiatorul este elementul principal al intregului sistem de racire al vehiculului. Aceasta componenta este responsabila de procesul de schimb de caldura intre lichidul de racire si aerul. Utilizarea auto in cazul in care acest element nu functioneaza corect poate duce la supraincalzire. Diagnosticarea radiatorului de racire periodica este necesara pentru a evita urmarile grave. Exista serie de simptome care indica faptul ca sistema sa defectata si trebuie diagnosticarea radiatorului de racire:

  • fum alb din teava de esapament;
  • aparat de incalzire sau aer conditionat nu functioneaza;
  • supraincalzirea motorului;
  • puterea slaba a motorului.

Daca va apara oricare dintre semnele de mai sus, trebuie neaparat sa verifica radiatorul masinii. Nu ignorati prezenta unei defectiuni, este important sa contactati cu specialistii neaparat pentru a evita o agravare a situatiei. Este important de retinut ca verifica radiatorul masinii trebuie sa efectua tehnician cu experienta. Nu este intotdeauna posibil sa rezolvati singur problema din cauza lipsei banale experienta si competentelor necesare. 

Diagnoza radiatorului

Aceasta munca, cum am mentionat mai devreme, este cel mai bine incredintati la specialist calificat. 
Diagnosticarea radiatorului de racire realizat de un neprofesionist nu este intotdeauna posibila sa produca rezultat pozitiv, dar iti va lua doar timp si bani dvs. 

Incredintati-va procesul unor mesteri experimentati din auto service Anvelopele. Va oferim cele mai bune preturi la diagnosticare computer auto in Chisinau.  Daca doriti sa aflati pret la verifica radiatorul masinii sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare radiatoare 1Diagnosticare radiatoare 2Diagnosticare radiatoare 3Diagnosticare radiatoare 4Diagnosticare radiatoare 5Diagnosticare radiatoare 6
Inregistrarea serviciului
Unde la Chisinau sa diagnostichezi un calorifer? Unde la Chisinau sa diagnostichezi un calorifer?

Anvelopele.md este un centru auto de pe Calea basarabiei 46., care ofera servicii de diagnosticare auto de inalta calitate la cele mai accesibile preturi din Republica Moldova.

Cat timp dureaza diagnosticarea unui radiator de motor? Cat timp dureaza diagnosticarea unui radiator de motor?

Diagnosticarea unui radiator de motor este un proces simplu care poate dura pana la 30 de minute din timpul dumneavoastra pentru un specialist cu educatie adecvata si echipament special.

Trebuie sa fac o programare in avans pentru a va vizita service-ul auto? Trebuie sa fac o programare in avans pentru a va vizita service-ul auto?

Intotdeauna, inainte de a vizita serviciul nostru auto specializat, ar trebui sa lasati o solicitare pe site sau sa sunati la +373 60 336 236.

Ce metode de plata sunt disponibile in serviciul dvs.? Ce metode de plata sunt disponibile in serviciul dvs.?

Pentru serviciile prestate de un service auto se accepta plata atat in numerar, cat si prin transfer bancar. Plata este disponibila de pe toate cardurile bancare care opereaza pe teritoriul Republicii Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png