Inlocuirea garniturii furcii motocicletei

Exista murdarie pe tija furcii? Va este greu sa virati in viraje? Probabil ca garniturile de ulei ale bicicletei dvs. sunt uzate.

La ce servesc garniturile de ulei?

Garniturile de ulei sunt folosite pentru a mentine uleiul in furca. Ele sunt un fel de garnitura de cauciuc, o izolatie. Pe masura ce vehiculul este utilizat, garniturile de ulei se uzeaza in timp si incep sa curga ulei. Daca nu sunt inlocuite la scurgerea initiala, puteti pierde ulei, ceea ce, la randul sau, duce la deteriorarea suplimentara a motocicletei si, eventual, la un accident.

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea garniturilor de ulei ale furcii?

Se poate spune cu siguranta ca garniturile de etansare a furcii motocicletei dvs. sunt uzate daca observati urmatoarele probleme:

  • Receptivitate la directie, manevrabilitatea scade, trebuie sa exercitati mai multa forta pentru a vira.

  • Sunt vizibile reziduuri de ulei, murdarie lipicioasa si mirosuri de ulei.

Daca ignorati problemele de mai sus - alte sisteme ale motocicletei pot suferi de scurgeri de ulei, asa ca daca observati aceste probleme la vehiculul dumneavoastra - nu ezitati. Daca nu actionati, nu numai ca v-ati putea deteriora grav motocicleta, dar ar putea duce si la un accident.  Inlocuirea garniturii de ulei de la furca motocicletei este un proces usor si ieftin, dar care va va economisi mii de lei pe termen lung.

Mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa nu ezitati sa inlocuiti garnitura de ulei de la furca si sa riscati daune suplimentare.

Sunati la +373 60 336 236 sau veniti pe Calea Basarabiei 46, Chisinau pentru o consultatie si diagnosticare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii de ulei a furcii 1Inlocuirea garniturii de ulei a furcii 2Inlocuirea garniturii de ulei a furcii 3Inlocuirea garniturii de ulei a furcii 4Inlocuirea garniturii de ulei a furcii 5Inlocuirea garniturii de ulei a furcii 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png