Inlocuirea garniturii de chiulasa

Pret: din 500 lei

Componenta de garnitura chiulasei reprezinta o etansare care se afla intre blocul motorului si intreg ansamblul chiulasei. In mod normal, un motor cu 4,5 si 6 cilindri, are o singura chiulasa, deoarece cilindrii sunt situati in linie dreapta de-a lungul motorului.

Simptome care indica ca trebuie inlocuirea garniturii de chiulasa

Pentru a identifica necesitatea de schimbarea garniturii de chiulasa in Chisinau aveti grija la urmatoarele semnale:

  • Ulei in sistemul de racire: veti putea sti daca acest lucru s-a intamplat doar verificand lichidul de racire al masinii, deoarece nu veti observa nimic ciudat in timpul conducerii.
  • Presiunea in sistemul de racire: Supraincalzirea si nivelul scazut de racire sunt simptomele clare ca exista o presiune in exces in sistemul de racire. Garnitura chiulasei este probabil arsa si acest lucru cauzeaza aceasta filtrare care, pe termen lung, poate distruge intregul motor.
  • Racitor din interiorul sistemului de ulei: un simptom care este, de asemenea, greu de observat si care poate provoca daune grave motorului. Pentru a afla va trebui sa faceti un schimb de ulei si sa vedeti daca uleiul s-a transformat intr-un fel de amestec maro.
  • Scurgere de lichid de racire: Exista mici piscine de lichid de racire sub masina dvs.? Daca da, aveti o scurgere de lichid de racire, iar vinovat este aproape sigur o chiulasa deteriorata. Problema este ca aceasta scurgere s-ar putea datora si altor motive, asa ca masina ar trebui sa fie examinata temeinic pentru a afla daca garnitura chiulasei este de vina.

Daca masina dumneavoastra are oricare dintre aceste simptome, este posibil sa incepeti sa va faceti griji si ar trebui sa apelati la specialisti pentru reparatie chiulasa Chisinau.

Reparatie chiulasa in Moldova

Cand trebuie de efectuat inlocuirea garniturii de chiulasa?

Ca o regula generala, pentru a evita avariile costisitoare, se estimeaza ca garnitura chiulasei ar trebui inlocuita la fiecare 200 000 km. Depinde de dvs. sa monitorizati potentialele semne de avertizare ale unei probleme cu garnitura chiulasei.

Daca nu intampinati niciun simptom specific si efectuati o intretinere ulterioara a masinii dvs., nu ezitati sa cereti sfatul mecanicului nostru in privinta cost reparatie chiulasa. In functie de motor, de starea generala a acestuia din urma, va putem sfatui sa inlocuiti garnitura de chiulasa la un kilometraj mai mare sau mai mic. Pentru mai multe detalii referitoare la pret reparatie chiulasa va rugam sa ne apelati la numarul + 373 60 336 236 sau va asteptam direct la service auto Ciocana, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatie chiulasa 1Reparatie chiulasa 2Reparatie chiulasa 3Reparatie chiulasa 4Reparatie chiulasa 5Reparatie chiulasa 6
Inregistrarea serviciului
Cand trebuie schimbata garnitura chiulasei? Cand trebuie schimbata garnitura chiulasei?

Garnitura capului trebuie schimbata cu absolut orice interventie in acest departament al motorului cu ardere interna, deoarece poate fi considerata una o singura data, deoarece reinstalarea acesteia poate rupe etanseitatea.

Unde poti aplica pentru acest serviciu? Unde poti aplica pentru acest serviciu?

Puteti efectua reparatii in atelierul nostru de reparatii auto Anvelopele.md. Oferim servicii de o calitate exceptionala la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Ce indica o defectiune a acestui element? Ce indica o defectiune a acestui element?

Semne ca trebuie sa inlocuiti garnitura chiulasei:

  • evacuare de fum alb
  • pierderea lichidului de racire
  • supraincalzirea motorului
Este posibil sa conduci o masina cu chiulasa defecta? Este posibil sa conduci o masina cu chiulasa defecta?

Este posibil sa calariti cu o garnitura rupta, dar trebuie mentionat ca acest lucru nu trebuie abuzat. Cu o astfel de defectiune, va puteti deplasa pe distante scurte, altfel va duce la o agravare a situatiei.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png