Vezi toate serviciile

Reparatie chiulasa

Pret: din 500 lei

Chiulasa este capacul superior al motorului care acopera cilindrii. Chiulasa este atasata la nivel. Un motor poate avea una sau mai multe chiulase, in functie de numarul de compartimente pentru cilindri. Chiulasa contine:gauri pentru supapele de evacuare si admisie, injectoare si bujii incandescente;adancituri pentru fiecare cilindru;garnituri de chiulasa;mecanism de distributie a gazelor;amestec aer-combustibil, canale de ulei, arbori care deschid si inchid supapele. Una dintre principalele defectiuni ale chiulasei este distorsiunea planului de jonctiune al chiulasei cu motorul. Apare din cauza supraincalzirii motorului. De asemenea, un motiv comun pentru inlocuirea chiulasei este deteriorarea mecanismului de distributie a gazului. Aceasta conditie apare atunci cand pe joja apare o substanta alba, cand lichidul de racire curge la jonctiunea blocului cilindrilor si chiulasei. Daca observati ca masina conduce mai lent decat de obicei, un zgomot ciudat in motor, merita sa efectuati diagnosticarea computerizata a masinii si sa determinati problema in avans. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Cand trebuie schimbata garnitura chiulasei?

Garnitura capului trebuie schimbata cu absolut orice interventie in acest departament al motorului cu ardere interna, deoarece poate fi considerata una o singura data, deoarece reinstalarea acesteia poate rupe etanseitatea.

Unde pot merge sa schimb chiulasa?

Puteti inlocui chiulasa in atelierul nostru de reparatii auto Anvelopele.md. Oferim servicii de o calitate exceptionala la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Ce indica necesitatea inlocuirii chiulasei?

Semne ca trebuie sa inlocuiti garnitura chiulasei:

  • evacuare de fum alb
  • pierderea lichidului de racire
  • supraincalzirea motorului
Este posibil sa conduci o masina cu chiulasa defecta?

Este posibil sa conduceti cu o garnitura de chiulasa rupta, dar trebuie mentionat ca acest lucru nu trebuie abuzat. Cu o astfel de defectiune, va puteti deplasa pe distante scurte, altfel va duce la o agravare a situatiei.

Sus