Vezi toate serviciile

Diagnosticarea lichidelor tehnice

Pret: din 500 lei

Pentru a garanta functionarea fara probleme a tuturor mecanismelor si sectiunilor vehiculului, este necesar sa se efectueze diagnosticari din cand in cand, controland uzura componentelor. Proprietatile si calitatile fluidelor de proces afecteaza, de asemenea, functionarea motorului si a intregii masini in ansamblu, deoarece contribuie la functionarea corecta a acestora. Inspectia competenta a acestor componente ajuta la prelungirea duratei de viata a anumitor parti ale vehiculului si necesita experienta si abilitati. Cel mai bine este sa efectuati aceasta verificare la un centru de service. Sa analizam elementele tehnologice care fac parte din masa de lucru a vehiculelor, specificul si frecventa diagnosticarii acestora. Antigelul este necesar pentru a preveni supraincalzirea motorului. Scopul principal al antigelului este racirea in timp util. Ulei de motor. Pentru a verifica uleiul de motor, este necesar sa opriti motorul, sa curatati joja, sa coborati joja in blocul motor si sa o scoateti dupa o anumita perioada de timp. Serviciul de diagnosticare a tuturor fluidelor de proces are loc la noi in cel mai scurt timp! Avem o echipa de specialisti care isi fac munca rapid si, cel mai important, cu o calitate inalta. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi pentru diagnosticarea fluidelor tehnice in Chisinau?

Ajuta la realizarea diagnosticului fluidelor tehnice in atelierul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Echipa noastra este formata din maestri ai mestesugului lor, capabili sa remedieze toate defectiunile din masina dumneavoastra intr-un timp scurt.

Ce lichide sunt clasificate ca fiind tehnice?

Principalele fluide tehnice care necesita inlocuire periodica includ urmatoarele fluide tehnice:

  • ulei de motor
  • ulei de cutie de viteze
  • antigel
  • lichid de servodirectie
  • lichid de frana
Cat de des trebuie schimbate fluidele tehnice?

Intervalul de inlocuire a fluidelor tehnice este urmatorul:

  • Uleiul de motor trebuie schimbat cel putin o data pe an
  • Ulei in cutia de viteze la fiecare 2-4 ani
  • Antigel la fiecare 2-4 ani
  • Lichidul de frana la fiecare 2 ani
Cum sa iti rezervi serviciul auto?

Pentru a vizita centrul nostru auto, ar trebui sa lasati o solicitare pe site sau sa faceti o programare formand numarul de telefon + 373 60 336 236.

Sus