Verificarea lichidelor auto

Pret: din 500 lei

Pentru a functiona fara probleme a vehiculului, sunt necesare diferite tipuri de intretinere regulata. Verificarea lichidelor dintr-o masina este una dintre ele. Un numar mare de soferi nu sunt capabili sa efectueze singuri verificarea necesara a lichidelor din masina din cauza lipsei anumitor cunostinte si abilitati. Daca nu puteti verifica lichidele din masina, ar trebui sa contactati expertii.

Cat de des este necesara diagnosticarea lichidelor dintr-un vehicul?

Nu exista un singur raspuns la aceasta intrebare. Momentul in care este posibil sa fie nevoie sa diagnosticati fluidele tehnice depinde de producatorul de fluide, de modul in care va folositi masina, de anul de fabricatie al masinii etc. De asemenea, este important sa retineti ca diferitele fluide au o perioada diferita de functionare. Puteti afla aceasta perioada doar de la producatori. Diagnosticarea generala a lichidelor va dezvalui imaginea de ansamblu a ceea ce se intampla in transport. Lipsa oricarui lichid poate duce la consecinte grave asupra drumului, precum si la reparatii costisitoare.

Diagnosticare tehnica fluidelor in service auto Anvelopele

Daca nu aveti abilitatile si cunostintele necesare, este mai bine sa aveti incredere in specialistii dovediti in diagnosticarea fluidelor de la service-ul nostru auto. Pentru ei, diagnosticarea fluidelor tehnice nu va fi o problema deosebita. Avem si diagnosticare computerizata la fata locului, daca nu puteti ajunge singur la service auto. Contactati-ne la numarul de telefon + 373 60 336 236. Puteti face diagnostice ale fluidelor tehnice la ul. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea lichidelor tehnice 1Diagnosticarea lichidelor tehnice 2Diagnosticarea lichidelor tehnice 3Diagnosticarea lichidelor tehnice 4Diagnosticarea lichidelor tehnice 5Diagnosticarea lichidelor tehnice 6
Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi pentru diagnosticarea fluidelor tehnice in Chisinau? Unde sa mergi pentru diagnosticarea fluidelor tehnice in Chisinau?

Ajuta la realizarea diagnosticului fluidelor tehnice in atelierul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Echipa noastra este formata din maestri ai mestesugului lor, capabili sa remedieze toate defectiunile din masina dumneavoastra intr-un timp scurt.

Ce lichide sunt clasificate ca fiind tehnice? Ce lichide sunt clasificate ca fiind tehnice?

Principalele fluide tehnice care necesita inlocuire periodica includ urmatoarele fluide tehnice:

  • ulei de motor
  • ulei de cutie de viteze
  • antigel
  • lichid de servodirectie
  • lichid de frana
Cat de des trebuie schimbate fluidele tehnice? Cat de des trebuie schimbate fluidele tehnice?

Intervalul de inlocuire a fluidelor tehnice este urmatorul:

  • Uleiul de motor trebuie schimbat cel putin o data pe an
  • Ulei in cutia de viteze la fiecare 2-4 ani
  • Antigel la fiecare 2-4 ani
  • Lichidul de frana la fiecare 2 ani
Cum sa iti rezervi serviciul auto? Cum sa iti rezervi serviciul auto?

Pentru a vizita centrul nostru auto, ar trebui sa lasati o solicitare pe site sau sa faceti o programare formand numarul de telefon + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png