Indreptarea aripilor de masina

Ati avut un mic accident si acum aveti aripa masinii indoita? Nu va faceti griji! Exista o solutie foarte rapida si ieftina pentru aceasta problema - indreptarea aripilor auto! Aceasta este o procedura de indreptare a metalului cu ajutorul anumitor instrumente. Haideti sa analizam mai indeaproape acest proces!

Ce presupune indreptarea aripilor si vopsirea acestora?

Indreptarea aripilor este un proces relativ simplu de indreptare a metalului de pe caroseria masinii dumneavoastra, care poate fi efectuat de orice tehnician calificat in domeniul caroseriei auto. Tehnicianul va indeparta mai intai aripa de pe masina si apoi va folosi diverse instrumente, cum ar fi un aparat de reperat sau un ciocan moale, pentru a indrepta si repara daunele. Dupa ce aripa a fost reparata, aceasta este apoi instalata inapoi pe vehicul.

Cand se efectueaza o indreptare a aripii spate sau fata?

Exista o serie de motive pentru care masina dvs. are nevoie de o indreptare a aripii cu spotter. Iata cateva dintre beneficiile unei indreptari de aripi:

  • Vehiculul dumneavoastra va arata mai bine. Acest lucru este deosebit de important pentru revanzare!
  • Masina dumneavoastra se va manevra mai bine. Performanta aerodinamica imbunatatita va reda manevrabilitatea masinii dvs.
  • Schimbarea unei anvelope va fi mai usoara. Arcurile aripilor cablate pot ingreuna accesul la roti.

Nu stii unde in Chisinau iti poti indrepta si vopsi aripa la un pret bun? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

In service-ul auto Anvelopele masina ta va fi reparata de profesionisti in domeniul caroseriei! Vom efectua indreptarea aripilor spotter pentru masina ta in cel mai scurt timp posibil. Va vom readuce masina la aspectul de dinaintea accidentului la un pret avantajos! 

Anvelopele dispune de toate echipamentele moderne, astfel incat indreptarea aripilor fara vopsire nu este o problema pentru noi! Vom reface caroseria masinii dvs. si va veti putea bucura de o buna manevrabilitate in ziua solicitarii!

Va intereseaza? Contactati specialistii calificati ai service-ului auto Anvelopele la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indreptarea aripilor 1Indreptarea aripilor 2Indreptarea aripilor 3Indreptarea aripilor 4Indreptarea aripilor 5Indreptarea aripilor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png