Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Uleiuri Liqui Moly de motor comanda in Moldova

In catalogul nostru gasiti un sir mare de ulei Liqui Moly de motor. Aiesta firma de multa vreme a dobindit o larga glorie si este preferata de o multime de proprietari de automibil la nivel global. Pentru calitatea uleiurilor de motor prezentate in asortiment, noi dam asigurare, deoarece vindem numai marfa originala de inalta calitate.

Uleiul Liqui Moly de motor artificial are nivel marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta este o optiune minunata pentru un motor ce lucreaza la temperatura minimala si maximala . Caracteristicile uleiurilor sintetice cuprind: fixitate termica si oxidativa inalta; indice de vascozitate ridicate; performanta inalta la temperaturi mici; evaporare mica; coeficient scazut de frecare .

Uleiurile de motor semisintetice Liqui Moly constata prin universalitatea sa si sunt convenabili pentru aproximativ orice tip de motor. Uleiul semi-sintetic are vascozitate mai slaba si grad mai scazut de aditivi.

Uleiul mineral de motor e potrivit pentru automobilile cu motoare care nu necesita intretinere individuala. Aceasta este o optiune favorabila si convenabila pentru masinile invechite.

Ce fel de ulei de motor sa alegi?

Pentru a selectiona uleiul de lubrifiere convenabil, este nevoie sa stiti: modelul de motor cu ardere interna, kilometrajul automobilului, sezonalitatea si nivelul de vascozitate. Aceasta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a automobilului sau incredintati selectionarea consultantilor nostri. Achizitionati acum si savurati de toate beneficiile valabile in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem mereu pregatiti sa va surprindem cu reduceri profitabile, servicii de buna calitate, si valori profitabile.

In ce an a aparut marca Liqui Moly? In ce an a aparut marca Liqui Moly?

Brandul Liqui Moly a aparut in 1957 in micul oras Ulm, Germania. Producatorul a castigat rapid incredere in randul soferilor. La scurt timp, dupa triumful pe piata interna, compania a intrat pe piata mondiala, incepand sa-si furnizeze produsele in toate tarile europene.

Care sunt beneficiile uleiurilor de motor Liqui Moly? Care sunt beneficiile uleiurilor de motor Liqui Moly?

Principalele avantaje ale uleiurilor de motor Liqui Moly includ:

  • Asigura o functionare lina si eficienta a motorului
  • Prevenirea proceselor de oxidare in motor
  • Asigurarea protectiei motorului la sarcini maxime
Cum sa comanzi ulei de motor marca Liqui Moly de la tine? Cum sa comanzi ulei de motor marca Liqui Moly de la tine?

Puteti face o achizitie direct de pe site-ul nostru, pentru aceasta trebuie doar sa completati si sa trimiteti o cerere. De asemenea, puteti contacta direct departamentul de vanzari la + 373 68 257 576.

Ce tipuri de uleiuri de motor puteti oferi? Ce tipuri de uleiuri de motor puteti oferi?

Avem in stoc o gama larga de toate tipurile de uleiuri de motor. Comercializam uleiuri sintetice, semisintetice si minerale pentru toate tipurile de vehicule, fie ca este vorba de autoturisme, camioane sau utilaje agricole.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png