Inlocuirea garniturii de evacuare

Sistemul de esapament este o parte importanta a masinii dumneavoastra, care ajuta la buna functionare a motorului si la eficienta acestuia. Cu toate acestea, in timp, garniturile sistemului de evacuare se pot uza si pot avea scurgeri de gaze, ceea ce poate duce la o serie de probleme, pe care le vom discuta in continuare.

Inlocuirea garniturii de evacuare a gazelor de esapament: De ce si pentru ce?

Garniturile de esapament sunt foi subtiri si flexibile de material care sunt folosite pentru a etansa conexiunile dintre componentele sistemului de evacuare al masinii dumneavoastra. Acest lucru ajuta la prevenirea scurgerilor de gaze de esapament in compartimentul motorului sau in interiorul masinii dumneavoastra.

Garnitura de etansare a capului cilindrului motorului este o placa etansa care sigileaza conexiunea dintre capul cilindrului si conducta de racire. Acest lucru ajuta la prevenirea scurgerilor de lichid de racire si ulei in camera de combustie si, de asemenea, ajuta la mentinerea compresiei in cilindri.

Cand se efectueaza o inlocuire a garniturii de etansare a capului cilindrului?

Daca garnitura sistemului de evacuare sau garnitura de etansare a capului cilindrului prezinta scurgeri, aceasta poate cauza o serie de probleme, printre care:

  • Supraincalzirea motorului. Lichidul de racire care ar trebui sa circule in motor se scurge si nu raceste corespunzator motorul.
  • Eficienta redusa a combustibilului. Motorul trebuie sa lucreze mai mult pentru a compensa pierderea de compresie cauzata de o garnitura care curge.
  • Ciocanituri sau pocnituri in motor. Motorul nu primeste suficient aer si combustibil, ceea ce face ca pistoanele sa se loveasca de peretii cilindrilor.
  • Fum alb din teava de esapament. Lichidul de racire se scurge in camera de combustie si scoate fum alb.
  • Scurgeri de ulei sau de lichid de racire. Garniturile nu etanseaza corespunzator conexiunile dintre componente, ceea ce poate provoca scurgeri de ulei in sistemul de evacuare si poate lua foc.
  • Un miros puternic de esapament in compartimentul motorului sau in interiorul autovehiculului dumneavoastra. Fumul de esapament care se infiltreaza in compartimentul motorului sau in interiorul autovehiculului dumneavoastra din cauza unor garnituri uzate.
  • Pierderea de putere a motorului dumneavoastra. Motorul nu primeste cantitatea corespunzatoare de aer si combustibil, din cauza unor scurgeri.
  • Dificultate la pornirea autovehiculului dumneavoastra.
  • Regim de ralanti greoi.

Aceste probleme pot fi grave si pot duce la defectarea completa a motorului dvs. daca nu sunt remediate cat mai repede posibil. De indata ce observati oricare dintre aceste simptome, mergeti direct la un centru auto profesionist din Anvelopele. Cel mai probabil, veti avea nevoie de o inlocuire a garniturii de etansare a capacului capului cilindrului.

Nu stii unde se realizeaza inlocuirea garniturii dintre colectorul de evacuare si pantaloni la un pret mic? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Garniturile uzate ale sistemului de evacuare provoaca mirosuri neplacute in habitaclu. Pentru a elimina sursa mirosului, aveti nevoie de o reparatie corespunzatoare! La atelierul nostru din Anvelopele, putem inlocui cu usurinta si in cel mai scurt timp toate garniturile si etansarile de ulei de la autovehiculul dumneavoastra! Fie ca este vorba de inlocuirea unei garnituri de etansare a puntii sau de inlocuirea unei garnituri de supapa, ne putem ocupa cu usurinta de orice lucrare de reparatie la masina dumneavoastra!

Sunteti interesat de intrebarea: "Cat costa inlocuirea unei garnituri de chiulasa?". Aflati pretul de inlocuire garnitura de chiulasa cilindrului la operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii pentru sistemul de evacuare 1Inlocuirea garniturii pentru sistemul de evacuare 2Inlocuirea garniturii pentru sistemul de evacuare 3Inlocuirea garniturii pentru sistemul de evacuare 4Inlocuirea garniturii pentru sistemul de evacuare 5Inlocuirea garniturii pentru sistemul de evacuare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png